Search
Close this search box.
Italia - Malta

De 10 beste vrije trappennemers in FIFA 16

De ratings van de spelers in FIFA 16 zijn bekend en dat betekent dat er weer lijstjes gemaakt kunnen worden. Eerder brachten wij al de beste spelers en de beste tieners van FIFA 16. Nu is het tijd voor de beste vrije trappennemers! Met enkele verrassende namen…

10. Marco Reus  (86) – Borussia Dortmund

9. Alban Meha (71) – Konyaspor

Alban Meha is een Duits-Albanees profvoetballer die als middenvelder voor het Turkse Konyaspor speelt. Ondanks zijn rating van 71 staat hij toch op nummer 9 in de lijst.

8. Mehmet Ekici (78) – Trabzonspor

Mehmet Ekici is een Duits-Turks voetballer die bij voorkeur op het middenveld speelt en in augustus 2014 Werder Bremen voor Trabzonspor verruilde. Hij staat op plaats 8 in dit lijstje.

7. Rasmus Elm (79) – Kalmar FF

Rasmus Elm is een Zweeds voetballer die bij voorkeur als middenvelder speelt. Hij tekende in januari 2015 een contract voor anderhalf jaar bij Kalmar FF, waar hij ook debuteerde als profvoetballer.

6. Memphis Depay (81) – Manchester United

5. Lionel Messi (94) – FC Barcelona

4. Juan Arango (78) – Club Tijuana (Mexico)

Juan Fernando Arango Sáenz is een Venezolaanse voetballer die bij voorkeur als aanvallende middenvelder speelt. In januari 1999 debuteerde hij in het Venezolaans voetbalelftal. Met zijn fijne traptechniek staat hij op plaats 4 in deze lijst.

3. Zlatko Junuzović (79) – SV Werder Bremen

Zlatko Junuzović is een Oostenrijks voetballer van Bosnische afkomst die bij voorkeur als middenvelder speelt. Hij verruilde in januari 2012 FK Austria Wien voor Werder Bremen, waar hij in februari 2015 zijn contract verlengde tot medio 2018.

2. Andrea Pirlo (84) – New York City FC

1. Hakan Çalhanoğlu (78) – Bayer Leverkussen

Hakan Çalhanoğlu is een Duits-Turkse voetballer die bij voorkeur als aanvallende middenvelder speelt. Hij tekende in juli 2014 een vijfjarig contract bij Bayer  Leverkusen, dat veertien miljoen euro voor hem betaalde aan Hamburger SV. Bij Leverkussen is hij de vaste vrije trappennemer en dat betaalt zich uit in veel goals.

ook interessant

Royston Drenthe mag dan een rare vogel zijn, hij is ook heel sympathiek. De linksback organiseerde dit weekend...

In de nieuwste reclame van Nike, waar een nieuwe bal gespresenteerd wordt, schittert Manchester-ster Wayne Rooney voor het...

Met het openen van de gokmarkt in Nederland werden ook de voetbalclubs uiteraard benaderd om een gokbedrijf als...

Stéphane Cox is de kersverse pitreporter in de Formule 1, nu het race-spektakel is verplaatst naar ViaPlay. Als...

Sunderland heeft in vijf wedstrijden slechts één punt vergaard en dat heeft als resultaat dat de Engelse ploeg...

Takuhiro Nakai is in Japan al sinds zijn zevende een bekendheid. Op internet zijn talloze filmpjes te vinden...