Search
Close this search box.
davids-met-schrik-vrij-na-schietpartij

Davids met de schrik vrij na schietpartij

Edgar Davids werd altijd een pitbull genoemd, maar bij een schietpartij duikt ook deze bikkelharde middenvelder naar de grond. Davids raakte bij een ritje door Osdorp verwikkeld in politie-actie, die de auto voor hem onder vuur nam.

“Damn, I was in front of the car in my smart”, laat de voormalige Oranje-international op Facebook weten. “Floored, it took a while but luckily I could get away in time.”

Het politieteam probeerde enkele criminelen op te pakken, maar dat werd nogal een zootje: oom agent wist na wat gerichte schoten op de motorkap drie man uit de auto te krijgen, maar het voertuig ging er alsnog volgas vandoor.

De ingerekende voetgangers zagen na die afleiding hun kans schoon en namen ook de benen. Kortom, een doodgewone dag in Amsterdam.

Davids met de schrik vrij na schietpartij
© Facebook

ook interessant

Okee, elke voetballiefhebber is natuurlijk behoorlijk genaaid met de corrupte teringzooi die FIFA heet. Vooral nu duidelijk is dat...

Een stelletje onverlaten misdroeg zich gisteravond bij de bekerwedstrijd tussen JVC Cuijk en MVV Maastricht. Toen duidelijk werd...

Geen Europese wedstrijden in Amsterdam dit jaar: dat is al effe geleden. Ajax liep in 1966(!) voor het...

Nadat de overgebleven concurrent BAM eerder al de financiering rond de nieuwe Kuip klaar had is het nu...

Misschien hebben jouw pa en ma je ook wel eens verboden om te FIFA’en. Omdat je je huiswerk...

Dat Twitteren als 78-jarige moeilijk kan zijn bewijst David Gold. Hij stuurde een foto de wereld in van hun nieuwste...