Search
Close this search box.
davids-met-schrik-vrij-na-schietpartij

Davids met de schrik vrij na schietpartij

Edgar Davids werd altijd een pitbull genoemd, maar bij een schietpartij duikt ook deze bikkelharde middenvelder naar de grond. Davids raakte bij een ritje door Osdorp verwikkeld in politie-actie, die de auto voor hem onder vuur nam.

“Damn, I was in front of the car in my smart”, laat de voormalige Oranje-international op Facebook weten. “Floored, it took a while but luckily I could get away in time.”

Het politieteam probeerde enkele criminelen op te pakken, maar dat werd nogal een zootje: oom agent wist na wat gerichte schoten op de motorkap drie man uit de auto te krijgen, maar het voertuig ging er alsnog volgas vandoor.

De ingerekende voetgangers zagen na die afleiding hun kans schoon en namen ook de benen. Kortom, een doodgewone dag in Amsterdam.

Davids met de schrik vrij na schietpartij
© Facebook

ook interessant

De spelers van Chelsea hebben de Premier League-titel alweer een tijdje binnen, maar van vakantie vieren is nog...

Dat is ook wat: heeft Hans Kraay jr. na zijn vertrek bij SBS6 net een flitsende doorstart gemaakt...

Een legendarische overwinning van IJsland op Engeland gisterenavond. De IJslanders versloegen de Engelsen met 2-1 door doelpunten van...

Achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw. Dat gezegde gaat ook op voor Novak Djokovic, die al...

Arno Vermeulen schijnt de meest bekritiseerde voetbalcommentator op Twitter te zijn. Dat gaat hem niet in de koude...

Sunderland-voetballer Adam Johnson zit flink in de shit. De 27-jarige Engelsman wordt verdacht van seks met een 15-jarig...