Search
Close this search box.
Dit is Daphne, de vrouw van Michael van Gerwen

Hoe dan? De knappe vrouw van Michael van Gerwen (die hij bedroog)

Michael van Gerwen is een van de meest succesvolle sporters van dit millennium, maar bepaald niet de knapste. Toch heeft Van Gerwen het voor elkaar gekregen om een bloedmooie vrouw aan de haak te slaan. Wij stellen je graag voor aan Daphne van Gerwen, de vrouw van Michael van Gerwen.

Daphne van Gerwen, de vrouw van Michael van Gerwen
© Instagram: @Daphnevangerwen

De meeste jeugdliefdes komen niet verder dan een stiekem kusje op de wang achter de kliko’s op het schoolplein. Bij Michael van Gerwen en Daphne Govers is dat wel anders. De twee kennen elkaar al van hun jeugd en zijn vervolgens nooit meer uit elkaar gegaan. Zij hebben elkaar al op jonge leeftijd leren kennen, dankzij het broertje van Daphne.

Michael van Gerwen en zijn vriendin Daphne Govers
© Instagram: @Daphnevangerwen

Haar broertje was namelijk groot fan van de talentvolle Michael van Gerwen, die op jonge leeftijd al indrukwekkende dingen liet zien op het dartbord. Zo leerden zij elkaar kennen en al vroeg kregen Daphne en Michael een relatie. Veel is er niet bekend over Daphne Grovers, die kapster van beroep was, maar inmiddels full time levensgenieter is.

Daphne van Gerwen is de jeugdliefde van Michael van Gerwen
© Instagram: @Daphnevangerwen

Vriendin Michael van Gerwen wordt zijn vrouw

In 2014 vroeg Michael van Gerwen Daphne ten huwelijk en trouwde het koppel. Daardoor mag Daphne zich tegenwoordig Daphne van Gerwen noemen. Op dat moment waren zij al meer dan tien jaar samen. Drie jaar later kregen zij een kind genaamd Zoë. Weer drie jaar later kreeg Zoë ook nog een broertje: Mike van Gerwen.

Michael van Gerwen met zijn vrouw Daphne Govers, die hij probeerde te bedriegen
© Instagram: @Daphnevangerwen

De liefde tussen Michael van Gerwen en Daphne is niet altijd onvoorwaardelijk geweest. Zo heeft Van Gerwen ooit geprobeerd haar te bedriegen. In 2015 kwam The Sun plotseling met een groot verhaal over ‘The Lying Dutchman’. Een 24-jarige vrouw (Stacey Owen) deed een boekje open over het gerotzooi van Van Gerwen. Na pikant SMS-contact vroeg Van Gerwen of Stacey mee wilde gaan naar zijn hotelkamer.

Van Gerwen bedriegt zijn vrouw

Toen Owen erachter kwam dat Van Gerwen net was getrouwd, weigerde ze het avontuurtje en stapte ze naar de media. “Iedereen moet weten wat voor een man hij is: een vuile rat.” Opmerkelijk genoeg ontkrachtte Van Gerwen het verhaal niet, maar bood hij zijn excuses aan. “Ik heb enorme spijt van mijn beslissing om contact op te nemen met deze vrouw en heb spijt van mijn besluit om haar te ontmoeten terwijl ik voor een wedstrijd in Groot-Britannië was.”

Daphne van Gerwen is de vrouw van Michael van Gerwen
© Instagram: @Daphnevangerwen

“Mijn aandacht gaat nu uit naar mijn familie en mijn vrouw Daphne, wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied.” Tegenover Shownieuws vertelde Van Gerwen later dat zijn vrouw hem heeft vergeven. Het akkefietje is inmiddels meer dan zeven jaar geleden en de liefde tussen Michael en Daphne lijkt weer helemaal te zijn opgebloeid.

Michael van Gerwen heeft een relatie met Daphne Govers
© Instagram: @Daphnevangerwen

ook interessant

Het Nederlands elftal heeft gisteravond op weg naar Indonesië een overstap moeten maken door een kapot vliegtuig. De...

Op dit moment is het toernooi om de Copa América in volle gang. Titelverdediger Uruguay moet het echter...

Het houdt maar niet op de het dissen van Oranje bij onze oosterburen. De Duitsers vinden het blijkbaar...

Auw! In het duel Everton-Tottenham komt Everton-spits Romelu Lukaku het strafschopgebied inrennen. Hugo Lloris, de doelman van Tottenham,...

Duitse voetbalmedia kunnen sinds gisteren maar over één ding praten en dat is het mysterieuze doelpunt van Bayer...

Het zou mooi zijn als Frank en Ronald de Boer hun talentvolle geslacht voort kunnen laten leven, maar...