Search
Close this search box.
Meisjesteam veroorzaakt rel met deze pikante foto

Damesvoetballers zitten niet met uitgelekte billenfoto: “Allemaal een goede kont”

Het was niet de bedoeling dat hij uitlekte, maar dat deed hij uiteindelijk toch: een pikante foto van het damesteam SVF Cothen, waarop de meiden gezamenlijk hun broek laten zakken.

In gesprek met Powned laat één van de dames weten dat ze het absoluut geen probleem vindt dat ze met haar blote bips op het interwebs staat.

“We hadden een gezellige dag, allemaal foto’s gemaakt, en op een gegeven moment werd er gevraagd: is het misschien een leuk idee om wat grappige foto’s te maken”, vertelt Annick Skowronek aan Pownews. Dat resulteerde dus in onderstaande billenfoto, die door één van de dames online werd gezet.

Hoewel er binnen de club wat oproer was, kon de trainer van het team er in ieder geval om lachen: “Ik ben die meiden gewoon dankbaar dat het zo’n leuke groep meiden is.”

Het zou bovendien zomaar kunnen dat we nog niet het laatste hebben gehoord, of gezien, van het damesteam. “Er staat nog wel iets in de planning, maar daar ga ik nog niks over zeggen”, aldus Skowronek. Wij wachten in spanning af!

Meisjesteam veroorzaakt rel met deze pikante foto

ook interessant

Sepp Blatter heeft zich weer eens van zijn slechtste kant laten zien. De bejaarde voetbalbaas was op bezoek...

Trainer Gertjan Verbeek van AZ heeft zijn spelers op een heet avondje voorbereid, uit bij Maccabi Haifa in...

Precies een week geleden brachten we jullie het pikante nieuwtje dat Anthony Martial er naast zijn kersverse gezinnetje...

Triest nieuws vanuit het Feyenoord-kamp. Middenvelder Tonny Vilhena heeft vannacht afscheid moeten nemen van zijn moeder. Vilhena’s moeder...

Het was ooit dikke mik tussen Nice-spits Mario Balotelli en Fanny Neguesha. Wat heet: de twee verloofden zich...

Lyon-speler Yoann Gourcuff maakte donderdag een prachtig doelpunt voor zijn club in het Europa League-duel met Real Betis....