Search
Close this search box.
Meisjesteam veroorzaakt rel met deze pikante foto

Damesvoetballers zitten niet met uitgelekte billenfoto: “Allemaal een goede kont”

Het was niet de bedoeling dat hij uitlekte, maar dat deed hij uiteindelijk toch: een pikante foto van het damesteam SVF Cothen, waarop de meiden gezamenlijk hun broek laten zakken.

In gesprek met Powned laat één van de dames weten dat ze het absoluut geen probleem vindt dat ze met haar blote bips op het interwebs staat.

“We hadden een gezellige dag, allemaal foto’s gemaakt, en op een gegeven moment werd er gevraagd: is het misschien een leuk idee om wat grappige foto’s te maken”, vertelt Annick Skowronek aan Pownews. Dat resulteerde dus in onderstaande billenfoto, die door één van de dames online werd gezet.

Hoewel er binnen de club wat oproer was, kon de trainer van het team er in ieder geval om lachen: “Ik ben die meiden gewoon dankbaar dat het zo’n leuke groep meiden is.”

Het zou bovendien zomaar kunnen dat we nog niet het laatste hebben gehoord, of gezien, van het damesteam. “Er staat nog wel iets in de planning, maar daar ga ik nog niks over zeggen”, aldus Skowronek. Wij wachten in spanning af!

Meisjesteam veroorzaakt rel met deze pikante foto

ook interessant

Het Ajax-lid dat enige tijd geleden al beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag tegen jeugdspelers, is nu definitief uit...

Behalve de beeldschone goal van Adnan Januzaj viel er bar weinig te beleven tijdens België – Engeland. Beide...

Het is meestal één en al grappen en grollen in Voetbal Inside, maar de heren stond het huilen gisteravond...

Als het aan het Duitse Mainz ligt, verlaat Gonzalo Jara de club per direct. Jara ken je misschien beter...

Ajax en Feyenoord wonnen vandaag, in aanloop naar de klassieker van aanstaande zondag, de nodige goodwill voor hun...

#DWDD ontploft. Terwijl de berichtgeving over de mogelijke bomaanslag tijdens Duitsland – Nederland langzaam op gang kwam, bleef het op...