Search
Close this search box.

Alles over Daisy Keech + Meest Naakte Foto’s

De meeste vrouwen die gaan fitnessen, doen dat met één groot doel voor ogen: het zandloperlichaam. De Amerikaanse fitgirl Daisy Keech beweert dat ze daar een trainingsschema voor heeft. Of het bij andere vrouwen ook werkt, geen idee. Maar bij haar is het tot in de puurste vorm van perfectie gelukt. In dit artikel lees je alles over Daisy Keech.

12 augustus 1999. Vast geen datum waar je nog een actieve herinnering aan hebt. Maar vanaf vandaag weet je dat het een dag is om te koesteren. Het was namelijk de dag dat de ultraknappe Daisy Keech op deze wereld kwam. Ze werd geboren in de Verenigde Staten en groeide uit tot hét fitnessicoon van Amerika. Want strakker dan Daisy ga je ze niet vinden.

Daisy Keech is een model

Daisy Keech is een fitgirl

We kunnen wel stellen dat Daisy Keech een echte fitgirl is. De Amerikaanse is dag en nacht bezig met sporten en gezonde voeding. En eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zijn. Het is dan ook geen wonder dat Daisy haar geld verdient met sport. Enerzijds door als fitnessspecialist trainingsprogramma’s aan te bieden en anderzijds door gesponsorde content op haar sociale media te plaatsen. Want Daisy is ook een heuse influencer.

Daisy Keech is een fitgirl

Op basis van haar volgers kunnen we dat wel stellen. Zo heeft ze maar liefst ruim 5,5 miljoen volgers op Instagram, waar jij er (na vandaag) ongetwijfeld ook één van bent. Want mooie plaatjes, daar is geen gebrek aan op haar feed. Maar ze heeft bijvoorbeeld ook bijna 8 miljoen volgers op TikTok en 3,7 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal. Die heeft ze allemaal verworven met haar sportcontent, maar ook zeker met de resultaten daarvan.

Daisy Keech is een oplichter

Puur natuur

Vooral de prachtige rondingen van het lichaam van Daisy vallen direct op. Nu denk je vast: daar zitten ongetwijfeld de nodige siliconen in, maar niets is minder waar. Het lichaam van Daisy is 100% puur natuur. Daar zit wel een mooie anekdote achter. Zo beweerde een volger ooit dat haar achterwerk nooit zo van zichzelf kon zijn. Dat pikte Daisy niet en dus nodigde ze een chirurg uit voor haar video. Die heeft het kunnen onderzoeken (lees: voelen, bofkont) en bevestigde dat daar geen cosmetische ingrepen aan te pas waren gekomen.

Daisy Keech verkoopt trainingsschema's

Maar wat is nu het grote geheim van Keech? Zelf zegt ze dat haar trainingsprogramma Hourglass Abs de sleutel is. Op haar website verkoopt ze verschillende trainingsschema’s, die moeten zorgen voor een perfect lichaam. Het gaat om schema’s van €40 tot €90. Volgens Keech zorgt het Hourglass-schema ervoor dat vrouwen een zandloperfiguur krijgen. Klinkt goed!

Daisy Keech is puur natuur

Oplichtingspraktijken

De grote vraag is of het echt werkt. Dat heeft de Amerikaanse tak van Women’s Health onderzocht. Enerzijds door zelf mee te doen aan het fitnessprogramma en anderzijds door experts te vragen of dit daadwerkelijk helpt. De conclusie: dit lijkt verdacht veel op oplichtingspraktijken.

Het is een heel simpel schema. Een minuutje luchtfietsen, een minuutje schaatsbewegingen, een minuutje crunches. En zo tien oefeningen die je elke dag moet doen. Maar het panel aan experts concludeerde dat je hier ongetwijfeld fitter van wordt, maar dit geen invloed heeft op je taillevorming. “Je taille wordt bepaald door de hoeveelheid weefsel die je lichaam aanmaakt”, zegt Anthony Fletcher, een PT- en biomechanica-expert. “Dat wordt niet alleen beïnvloed door sporten. Die tien minuten per dag hebben daar helemaal geen invloed op.”

Daisy Keech Amerikaans model

Nu kun je haar een oplichtster noemen, maar misschien is het ook wel gewoon commercieel zeer intelligent. Want dat kun je haar in ieder geval niet ontzeggen. In 2019 voegde ze zich bijvoorbeeld bij de populaire influencergroep Hype House. Die influencers werken samen om er financieel nóg meer uit te kunnen halen.
Daisy Keech ontmoette haar hond
Een jaar later stapte ze echter met ruzie uit deze groep. “Ik voelde me erg ondergewaardeerd. Het voelde alsof de grote influencers meer te zeggen hadden dan de rest.” ​Om er vervolgens nog wat beledigingen uit te gooien naar de eigenaar van Hype House.

Heeft Daisy Keech een vriend?

Tot slot behandelen we ook nog even de relatiestatus van Daisy Keech. Helaas moeten we je teleurstellen. Daisy is al bezet. Ze heeft op dit moment een relatie met haar vriend Michael Yerger, duidelijk ook een fitnessfreak.
Daisy Keech ontmoette haar vriend

Bonus: de meest naakte foto’s van Daisy Keech

En dan nu waar eigenlijk iedereen voor kwam. De mooiste en meest naakte foto’s van Daisy Keech.
Daisy Keech naakt Daisy Keech zonder kleren Daisy Keech in bikini Daisy Keech in badkleding Daisy Keech topless Daisy Keech half naakt Daisy Keech zonder broek Daisy Keech in zwemkleding

ook interessant

Ajax speelt vandaag in het Turkse Belek een oefenwedstrijd tegen Galatasaray. Trainer Frank de Boer zal vermoedelijk kiezen...

Ashley Young doet tegenover Manchester United TV een geestige onthulling over de muziekvoorkeur van Louis van Gaal. De...

Italië staat onder andere bekend om het voetbal en mooie vrouwen, maar die twee zaken hoeven elkaar niet...

Sterspits Radamel Falcao gaat niet naar het WK. De blikvanger van Colombia heeft een kruisband in zijn linkerknie...

Björn Kuipers floot zaterdag uitstekend in de Champions League, maar zet zijn eigen succes toch achter dat van...

De dames van Arsenal zijn momenteel op trainingskamp in Spanje en hebben het daar uitstekend naar hun zin,...