Search
Close this search box.
Cruijff trots op Eredivisie-publiek

Cruijff trots op Eredivisie-publiek

Johan Cruijff heeft via zijn column in De Telegraaf dankbaar gereageerd op alle waardering die hij het afgelopen weekend ontving. Hij looft met name het feit dat de staande ovaties niet alleen tot hem, maar alle kankerpatiënten, gericht waren.

“Als je mijn huidige situatie even wegdenkt, dan is het toch allemaal heel bijzonder wat er gebeurt”, zegt de voetballegende. “Zoals de actie van de clubs om niet alleen voor mij, maar alle kankerpatiënten te applaudisseren. Heel sterk dat het breder is getrokken. Zo laten het voetbal en de supporters zich van een heel mooie kant zien.”

De voormalig voetballer baalt wel dat het nieuws over zijn ziekte zo snel is uitgelekt. “Het is echt vervelend dat het zo snel is uitgelekt, want het enige wat ik nu weet is dat ik longkanker heb”, aldus Cruijff. “Meer niet. Omdat het onderzoek nog gaande is. Ik weet dus de voornaam, niet de achternaam.”

ook interessant

Bert van Marwijk is druk bezig om de selectie van zijn club HSV te versterken. De oud-bondscoach doet...

Als Wayne Rooney afgelopen vrijdag met z’n dronken kop niet aangehouden was dan had hij wel een andere...

Ruud Gullit heeft een probleempje met zijn Italiaanse ex-vrouw. De Telegraaf weet dat Cristina Pensa beslag heeft laten leggen op zijn...

Ajax moet het volgend jaar waarschijnlijk doen zonder spits Kolbeinn Sigthorsson. De spits wil vertrekken bij de club...

Rafael van der Vaart bewijst maar weer eens dat liefdesverdriet in de voetbalwereld nooit lang duurt. Op een foto...

Wolter Kroes heeft zijn nieuwe Viva Hollandia 2015 klaar. Vanmorgen in het radioprogramma Evers Staat op maakte de...