Search
Close this search box.
Cruijff bij Tan

Cruijff niet naar Barcelona – Ajax

Johan Cruijff zal komende week niet naar de wedstrijd van Ajax tegen Barcelona gaan. Ook al woont de voormalig speler van beide clubs in Barcelona, hij zal niet in het stadion zitten als Ajax het woensdag in Camp Nou aantreedt tegen de kampioen van Spanje.

De nummer 14 van weleer weigert zich uit onvrede met het huidige clubbestuur van Barcelona in het stadion te komen. Dat zei Cruijff gisteravond in het tv-programma RTL Late Night. “Ik kom niet naar Camp Nou zolang hij de voorzitter is”, stelde Cruijff. “Ik ben woensdag voor Ajax.”

Cruijff verdedigde gisteren het transferbeleid van Ajax, dat deze zomer weinig geld uit gaf, maar wel enkele bepalende spelers liet vertrekken. “Het geld dat nu op de bank staat, moet nu op een goede manier geïnvesteerd worden. Dan kan je nieuwe spelers niet extreem veel gaan betalen. We kunnen wat dat betreft niet meedoen met de grote competities. Als wij ons niet voor de Champions League plaatsen, hebben we dat geld niet. Je moet het dus geleidelijk opbouwen.”

ook interessant

Kent u hem nog? De politie is vannacht binnengevallen in het huis van de spijkerharde middenvelder Gennaro Gattuso....

Het lijkt erop dat Memphis Depay vanmiddag opnieuw niet in de plannen van Jose Mourinho voorkomt. Terwijl Manchester United...

Kampioen Ajax opent op vrijdag 2 augustus de competitie met een thuiswedstrijd tegen Roda JC. Dat werd vandaag...

Dat is me ook wat. Lieten we je een krappe maand geleden meegenieten van Hakim Ziyech’s dikke appartement...

“Wanneer ik niet geselecteerd word voor het EK, dan vertrek ik naar Marrakech.” Dat moet Kevin Mirallas gedacht...

De ‘Beer van Lemmer’ is al decennialang een bekend gezicht op de ijsbaan. Eerst op het ijs, nu...