Search
Close this search box.
De vriendin van Thibaut Courtois

Thibaut Courtois ruilde zijn ex in voor nóg knappere vriendin

Doelmannen staan over het algemeen bekend als de kneusjes van het voetbalelftal, maar dat is in het geval van Thibaut Courtois wel anders. De Belgische doelman zal ongetwijfeld aanzien hebben in de kleedkamer van Real Madrid, want na zijn beeldschone ex heeft hij nu een relatie met zijn nieuwe vriendin Mishel Gerzig.

De ex-vriendin van Courtois

Die Courtois moet wel een verdomd leuk karakter hebben, want hoe hij die prachtige dames anders aan de haak slaat, is ons een raadsel. Vijf jaar lang was Courtois samen met zijn Spaanse ex-vriendin Marta Dominguez. Zijn kregen in 2013 een relatie en hebben samen twee kinderen: Adriana en Nicolas. Na een aantal jaar bleek het niet meer te werken en dus gingen zij ‘als vrienden’ uit elkaar.

Saillant detail: Marta was op dat moment zwanger van hun tweede kind. Ook zou Courtois haar naar verluidt meerdere malen hebben bedrogen. Dat hij niet bepaald een brave jongen is, blijkt ook wel uit dit slippertje met de ex-vriendin van Kevin De Bruyne.

Enfin, net op het moment dat je denkt dat onze Belgische reus de hoofdprijs heeft laten lopen, komt Mishel plotseling in beeld.

Marta Dominguez is de ex-vriendin van Thibaut Courtois
© Instagram: @Martadggm & @Mishelgerzig

De vrouw van Thibaut Courtois

Enige tijd nadat de relatie van Courtois over was, kwam hij in contact met het Israëlische model Mishel Gerzig. Courtois zat in zijn tuinstoel lekker door zijn Instagram-feed te scrollen en kwam plotseling een foto van Mishel tegen. Niet dat hij haar kende, maar hij besloot te reageren op een foto van haar. “Thibaut reageerde schattig op een foto van mij met mijn hond Milo”, vertelde Gerzig aan Ynet Magazine.

Thibaut Courtois heeft een relatie met Mishel Gerzig
© Instagram: @Mishelgerzig

“Ik wist meteen wie hij was, want ik ben gek op voetbal. Ik bedankte hem en zo begonnen we berichtjes naar elkaar te versturen.” Later dat jaar had Mishel een modellenklus in Madrid, de plek waar Thibaut woont en voetbalt. Toen hebben ze elkaar voor het eerst face to face gezien en begin 2021 kregen ze officieel een relatie.

Mishel Gerzig is de vriendin van Thibaut Courtois
© Instagram: @Mishelgerzig

Dat Thibaut twee kinderen heeft overgehouden aan zijn eerdere relatie, maakt Mishel niets uit. Ze gaf aan een hele goede band te hebben met het kroost van haar nieuwe vriend. Opnieuw leek het dus allemaal te kloppen voor Courtois en dat maakte dat hij haar een jaar geleden ten huwelijk vroeg. Op 26 juni 2023 traden zij officieel in het huwelijk, waardoor Mishel Courtois nu de vrouw van Thibaut is. Eerder gaf het koppel al een exclusieve pre-party waar een scala aan bekende personen aanwezig was.

Mishel Gerzig is getrouwd met Thibaut Courtois
© Instagram: @Mishelgerzig

Wie is Mishel Gerzig?

Hoewel het uiterlijk van Mishel wat afleidt, gaan we toch een poging doen om haar karakter wat verder uit te diepen. Mishel is geboren in 1997 en is daarmee vijf jaar jonger dan Thibaut Courtois. Ze werkt als fotomodel voor het modellenbureau ITM Models. Haar grootste passie ligt echter bij interieurdesign. Daar heeft ze een cursus in gevolgd en ze gaf aan graag binnenhuis-styliste te willen worden. Op dit moment kwam het modellenwerk op haar pad, maar ooit hoopt ze alsnog die kant op te gaan.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn verloofd
© Instagram: @Mishelgerzig

Daarnaast heeft Mishel een tijdje in militaire dienst gezeten, waardoor ze haar modellenwerk enkele maanden niet heeft kunnen uitvoeren. Gelukkig zien de Israëliërs nu ook in dat haar kwaliteiten heel ergens anders liggen. Dus geniet nog maar even mee van wat foto’s!

Mishel Gerzig is een stelletje met Thibaut Courtois
© Instagram: @Mishelgerzig
Het Israëlische model van Thibaut Courtois
© Instagram: @Mishelgerzig
De vriendin van Courtois
© Instagram: @Mishelgerzig
Mishel Gerzig in bikini
© Instagram: @Mishelgerzig

ook interessant

Max, Lewis en Nyck: wij zetten de vriendinnen en vrouwen van de bekende Formule 1-coureurs voor je op...

Het incident met Graziano Pellè afgelopen zondag in de catacomben van de Grolsch Veste in Enschede heeft de...

Geen enkele dopingtest van de UEFA in het afgelopen Europese voetbalseizoen is positief uitgevallen. Dat maakt de Europese...

Hij gaat de concurrentiestrijd aan met Brian Brobbey. Over de vriendin van Chuba Akpom en zijn jeugdzondes: dit...

Playboy Brasil moet op last van de rechter uit de schappen worden gehaald. Een vermeende ex van Neymar...

Verschillende directieleden en medewerkers van Ajax worden al jarenlang bedreigd en geïntimideerd door de harde kern van de...