Search
Close this search box.
Antoinette de Jong vriend

Dit is de vriend van Antoinette de Jong

Wie is eigenlijk de vriend van Antoinette de Jong, één van onze Nederlandse schaatstoppers? Op de vorige Spelen (waar ze zilver en brons won), was ze nog samen met haar jeugdliefde. Nu is Coen Rijpma de vriend van Antoinette de Jong. Deze Groningse wielrenner heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug, en heeft het geluk bij Antoinette hervonden.

Coen kwam in 2017 zwaar ten val in Bedum, en hield daar twee klaplongen, negen gebroken ribben en 21(!) breuken aan over. De situatie was zeer ernstig, want volgens de Leeuwarder Courant had hij zich al neergelegd bij de dood. Op de IC knokte hij zich gelukkig terug, waardoor hij diezelfde week naar de verpleegafdeling mocht.

Meer over schaatsen:

Antoinette de Jong vriend
© Instagram

Dat vond allemaal plaats voor Coen Antoinette ontmoette, want de twee zijn sinds oktober 2019 bij elkaar. En het is serieus, want hij ging in 2020 voor zijn geliefde op de knieën. Dat huwelijk zou eigenlijk in het afgelopen voorjaar plaatsvinden, maar een bepaald virus gooide roet in het eten. Wanneer de tortelduifjes wel in het huwelijk treden is onduidelijk. Zoals bekend heeft Antoinette dit voorjaar iets anders te doen.

De vriend van Antoinette de Jong
© Instagram
Vriend Antoinette de Jong
© Instagram

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

De Argentijnse middenvelder Marcos Gelabert laat zijn directe tegenstander alle hoeken van het veld zien met een paar...

Novak Djokovic wist gistermiddag voor de derde keer Wimbledon te winnen en vierde dat op karakteristieke wijze: door...

Een terreinknecht uit Roemenië moet voortaan misschien maar niet meer lijnen gaan trekken bij zijn club als hij...

Louis van Gaal kende een wisselvallig seizoen met Manchester United, maar zal komend jaar weer een gooi willen...

Barcelona-ster Neymar was even niet zo blij met een journalist tijdens de persconferentie die de Braziliaan hield. De...

Of je ‘t nou leuk vindt of niet, je kunt tegenwoordig niet meer om de smerige kop van...