Search
Close this search box.
Cocu

‘Cocu gaat in winterstop reflecteren’

Het gaat slecht met PSV. De Eindhovense club pakte uit de laatste zes officiële wedstrijden slechts één punt. De laatste keer dat de Eindhovenaren zo slecht presteerden, was in 1967, in de maanden oktober en november van dat jaar.

Cocu wil in elk geval tot en met de winterstop doorgaan. “In ieder geval tot de winterstop gaan we gewoon door en blijven we proberen het spel te laten renderen”, verklaarde de 43-jarige trainer van PSV. “Dan is het normaal dat je gaat reflecteren. Naar jezelf toe en naar de club. De winterstop is daarvoor een goed moment.”

Volgens Cocu moeten er sowieso versterkingen komen: “Het hoeft zeker niet bij één te blijven. In het technisch overleg gaan we kijken wat we nodig hebben en wat de mogelijkheden zijn.”

Scorend vermogen is één van de zaken waar naar gekeken moet worden: Dat is een van de dingen waar we naar kijken”, aldus Cocu, die tegen FC Chornomorets Odessa opnieuw een nederlaag moest accepteren: “Ik heb een hekel aan verliezen. Dus je kunt wel een beetje nagaan hoe ik op dit moment in mijn vel zit”, aldus Cocu.

ook interessant

Het is wel duidelijk dat Nederland geen grote rol meer speelt op het Europese voetbaltoneel. De Franse krant...

Ajax moet het opnieuw enkele weken doen zonder aanvoerder Siem de Jong. De aanvoerder van de Amsterdammers was...

Cristiano Ronaldo’s eigen standbeeld op zijn geboorteplaats Madeira – waarbij vooral één lichaamsdeel opvalt – viel gisteren ten...

Feyenoord zette als landskampioen van het seizoen 2016/17 een dikke streep door alle lollige ‘toen Feyenoord nog kampioen...

John Heitinga verkast voor de rest van het seizoen naar Fulham. De Nederlandse verdediger komt als huurling over...

It’s not coming home, maar de Engelsen kunnen in ieder geval derde worden op het WK. Moeten ze...