Search
Close this search box.
Cocu

‘Cocu gaat in winterstop reflecteren’

Het gaat slecht met PSV. De Eindhovense club pakte uit de laatste zes officiële wedstrijden slechts één punt. De laatste keer dat de Eindhovenaren zo slecht presteerden, was in 1967, in de maanden oktober en november van dat jaar.

Cocu wil in elk geval tot en met de winterstop doorgaan. “In ieder geval tot de winterstop gaan we gewoon door en blijven we proberen het spel te laten renderen”, verklaarde de 43-jarige trainer van PSV. “Dan is het normaal dat je gaat reflecteren. Naar jezelf toe en naar de club. De winterstop is daarvoor een goed moment.”

Volgens Cocu moeten er sowieso versterkingen komen: “Het hoeft zeker niet bij één te blijven. In het technisch overleg gaan we kijken wat we nodig hebben en wat de mogelijkheden zijn.”

Scorend vermogen is één van de zaken waar naar gekeken moet worden: Dat is een van de dingen waar we naar kijken”, aldus Cocu, die tegen FC Chornomorets Odessa opnieuw een nederlaag moest accepteren: “Ik heb een hekel aan verliezen. Dus je kunt wel een beetje nagaan hoe ik op dit moment in mijn vel zit”, aldus Cocu.

ook interessant

Bijna alles is bekend over topanalist Pérez, maar wat weten we over zijn privéleven? Dit zijn het gezin...

Voor alle mannen die vroeger naar Flodder hebben gekeken, was Tatjana Simic hun stiekeme liefde. Als Kees Flodder...

Mauro Icardi, de Argentijnse spits van Internazionale zal niet ingaan op een eventuele selectie voor het WK voetbal...

David Luiz kreeg gisteravond twee keer een panna te verwerken, beide keren scoorde Suarez. Het belabberde optreden van...

Afgaande op de gesprekken die Harry Mens wekelijks met Willem van Hanegem voert, heeft hij net zoveel verstand van...

Zoals elke fervent FIFA-speler wel weet, hoort bij elke voetballer in de game een bepaalde rating. Hoewel EA...