Search
Close this search box.
Philip Cocu

Cocu: ‘Aanwinst moet directe meerwaarde zijn’

Met de winterstop in zicht wordt er volop gepraat over mogelijke nieuwe transfers in de eredivisie. Vooral bij PSV wordt er gesproken over versterkingen. Moet de topclub, die momenteel tiende staat, zich in de winterstop versterken of niet? En wat zijn dan reële opties, kijkend naar de markt en naar posities in het elftal?

Trainer Cocu is in ieder geval duidelijk: “‘Als je in januari iemand haalt, moet het meteen een meerwaarde zijn. Maar met Wijnaldum en Park keert die meerwaarde straks ook al terug na blessures.”

De Eindhovenaren willen in elk geval niet nog een jongen van 18 erbij gaan halen om het tij te keren. Daarnaast keert er met de terugkeer van Park en Wijnaldum na blessures ook weer kwaliteit terug op het veld.

Cocu vraagt zich dus wel hardop af wat er nodig is: “Met Ji-Sung Park gaat het op de trainingen eindelijk weer goed. Een fitte Park zou al zo’n meerwaarde zijn, net als Georginio Wijnaldum.”

ook interessant

De eerste drie achtste finales van het EK zitten erop en dat was op zijn zachtst gezegd geen...

Ja hoor, de Oranje-koorts kan nu dan echt los gaan barsten. Albert Heijn brengt namelijk de ‘Hup Holland...

De Europa League moet verdwijnen, het brengt vooral nadelen met zich mee en maar amper voordelen. Dat zegt...

Bondscoach Louis van Gaal heeft er werkelijk geen goed woord over voor de manier waarop hij in het...

We weten allemaal dat een sollicitatiegesprek niet niks is, vooral als je niet goed voorbereid bent. Zlatan Ibrahimovic...

Na een tenenkrommend incident met hun kersverse eSporter kunnen ze bij PSV niet voorzichtig genoeg zijn. De FIFA’er...