Search
Close this search box.
coach-haase-verdachte-moord-everink

Coach Robin Haase verdacht van moord Koen Everink

De politie is in het onderzoek naar de dood van Koen Everink terechtgekomen bij een opmerkelijke verdachte: Mark de J., tot op heden de coach van toptennisser Robin Haase. Everink werd afgelopen maand levenloos aangetroffen in zijn woning.

Waar De J. precies van verdacht wordt is niet bekendgemaakt, maar dat laat zich natuurlijk wel raden. De connectie is er zeker: Everink was goed bevriend met Haase en zelf ook een uitstekend tennisser – tot hij in elkaar werd gebeukt door Badr Hari. Hij was onlangs nog toeschouwer van de Nederlander op de Australian Open.

Haase reageerde bij RTL Nieuws op de arrestatie van zijn coach. Hij zegt in shock te zijn. “Ik had dit totaal niet verwacht”, laat de Hagenaar weten. “Ik ben met hem op toernooi geweest, Indian Wells in Amerika, van 10 tot 20 maart, ik heb helemaal niets gemerkt. Ik heb het nieuws nog maar net gehoord en moet dat nog even verwerken. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen.”

ook interessant

Wie twijfelt of Yolanthe haar ‘killerbody’ als hardwerkende moeder kan onderhouden, hoeft niet te vrezen: de vrouw van...

Iedereen kent chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen wel. Maar hoe ziet zijn gezin eruit? En wat...

Je zou denken dat het met Real Madrid wel snor zit wat aanvallers betreft, met Cristiano Ronaldo en...

Memphis Depay bracht nog amper tijd door met de Manchester United-selectie, maar heeft nu al indruk gemaakt op...

Als je bent begonnen aan de nadagen van je carrière dan is het voor de gemiddelde topvoetballer tijd...

Een opvallend beeld tijdens de openingsceremonie van het WK, afgelopen donderdag. Robbie Williams stak tijdens het vertolken van...