Search
Close this search box.
coach-haase-verdachte-moord-everink

Coach Robin Haase verdacht van moord Koen Everink

De politie is in het onderzoek naar de dood van Koen Everink terechtgekomen bij een opmerkelijke verdachte: Mark de J., tot op heden de coach van toptennisser Robin Haase. Everink werd afgelopen maand levenloos aangetroffen in zijn woning.

Waar De J. precies van verdacht wordt is niet bekendgemaakt, maar dat laat zich natuurlijk wel raden. De connectie is er zeker: Everink was goed bevriend met Haase en zelf ook een uitstekend tennisser – tot hij in elkaar werd gebeukt door Badr Hari. Hij was onlangs nog toeschouwer van de Nederlander op de Australian Open.

Haase reageerde bij RTL Nieuws op de arrestatie van zijn coach. Hij zegt in shock te zijn. “Ik had dit totaal niet verwacht”, laat de Hagenaar weten. “Ik ben met hem op toernooi geweest, Indian Wells in Amerika, van 10 tot 20 maart, ik heb helemaal niets gemerkt. Ik heb het nieuws nog maar net gehoord en moet dat nog even verwerken. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen.”

ook interessant

Eerder dit seizoen ontstond er wat ophef nadat PSV’er Davy Pröpper zijn broer, De Graafschap-speler Robin Pröpper, een...

Zowel voetbalminnend Nederland als Manchester United haalde donderdag opgelucht adem toen de blessure van Robin van Persie bleek...

Wolter Kroes heeft zijn nieuwe Viva Hollandia 2015 klaar. Vanmorgen in het radioprogramma Evers Staat op maakte de...

Alle mannen in Frankrijk zullen vanavond voor de televisie zitten om het weer te kijken. En niet omdat...

Dit moet wel het meest briljante Halloween-kostuum van dit jaar zijn. Een Amerikaanse man die zijn been verloor...

Hij droeg ooit het shirt van VVV Venlo en speelt nu voor Leicester City, maar thuis gaat kennelijk...