Search
Close this search box.
coach-gaat-vreemd-vrouw-neemt-wraak

Coach gaat vreemd, vrouw neemt wraak op deze bizarre wijze

Sam Collins is een assistent-coach uit de Engelse League Two, dus je zult waarschijnlijk nog nooit van deze snuiter gehoord hebben. De oefenmeester van Hartlepool United ging echter vreemd, en de wijze waarop hij werd aangepakt door zijn vrouw is het vermelden waard.

Mevrouw Collins verrichte namelijk geen half werk: ze hackte het Twitter-account van ‘manlief’ en liet de hele wereld weten dat de oefenmeester verre van een trouwe huisvader is.

“Ik ben Sam Collins”, leest de eerste tweet. “En ik heb een affaire met Carol Walker uit Durham. Ik ben een slak, zij een hoer en ik heb vanavond de harten van mijn kinderen gebroken.”

Daarmee was haar tirade echter nog lang niet ten einde. Ze maakte namelijk op niet al te subtiele wijze duidelijk dat Sam in bed weinig heeft om mee te werken. “Ik heb een kleine penis, die ik op mij hoofd draag”, aldus de vrouw namens de coach.

Bij thuiskomst kreeg Collins het onaangename nieuws van zijn wederhelft zelf te horen. Hij beweert tegenover The Sun dat de affaire met Carol inmiddels ten einde is. Zouden wij ook zeggen, Sam!

Coach gaat vreemd, vrouw neemt wraak
© Twitter

Coach gaat vreemd, vrouw neemt wraak

ook interessant

Het kan soms gebeuren dat je als verdediger de bal op vervelende wijze in eigen doel werkt. Deze...

Ook enfant terrible Mario Balotelli heeft een zachte kant. De spits van AC Milan werd gisteravond een kwartier...

Niet Ajax, maar FC Twente wordt de (voorlopige) nieuwe club van Nordin Amrabat. Dat melden tenminste Turkse media...

Hij mocht bij Ajax weg omdat ze hem niet goed genoeg vonden, en vanavond heeft hij zelf het...

Of tieneridool Justin Bieber kan zingen, daar zijn de meningen ernstig over verdeeld. Laten we daarom maar gewoon zijn...

Het zag er gisteravond lang naar uit dat Duitsland de WK-kwalificatiereeks zou eindigen met een blamage: de ploeg...