Search
Close this search box.
Cisse getrouwd

Cissé getrouwd, maar niet met zijn vriendin

Newcastle United-speler Papiss Demba Cisse is afgelopen zaterdag in het huwelijk getreden met Awa Diallo, een Senegalese volleybalster.

Dat is op zich best leuk voor Cisse, maar zijn vriendin Rachelle Graham zal hier iets minder enthousiast over zijn. Zij kreeg vorige week te horen dat de spits voor enkele weken op familiebezoek ging naar zijn vaderland Senegal. Nu blijkt hij dus in het huwelijksbootje te zijn getreden met een ander, in Parijs.

Terwijl hij voor het altaar stond verstuurde de voormalige miss Newcastle tevergeefs sms-jes waarna ze besloot op onderzoek uit te gaan. Tot haar grote verbazing trof ze op de Facebook pagina van Diallo foto’s van het huwelijk met Cissé.

“Ik ben teleurgesteld dat Papiss met iemand anders is getrouwd zonder het te laten weten. En dat nadat we zoveel tijd samen hebben doorgebracht. Mijn hart is gebroken maar goed, het is ziijn keuze. Daar kan ik niks meer aan veranderen”, aldus Graham tegen de Britse media.

ook interessant

Een foto van een rokende Schalke 04-speler Kevin-Prince Boateng met een bierflesje ernaast heeft een arts van de...

Ajax liep gisteren het kampioenschap mis in een verschrikkelijke wedstrijd aan Amsterdamse zijde. Het leidde tot woede bij...

Achttien jaar na de laatste titel van Atletico Madrid maakt de tweede club uit de Spaanse hoofdstad opnieuw...

Met het ontslag van Tim Sherwood is de weg voor Frank de Boer naar Tottenham Hotspur vrij. De...

Volkert van der Graaff, beter bekend als de koelbloedige moordenaar van Pim Fortuin, loopt sinds kort weer gewoon op...

Hoe laat zijn alle Formule 1 races die dit seizoen op het programma staan? Komend weekend start het...