Search
Close this search box.

‘Chinese voetbalclub veroorzaakt auto-ongelukken’

Een bijzonder verhaal in de Aziatische Champions league. Volgens Shanghai SIPG-trainer André Villas-Boas veroorzaakte tegenstander Guangzhou Evergrande namelijk meerdere ongelukken op de weg van Shanghai naar het stadion.

De Portugese trainer stelt: “Dezelfde twee auto’s botsten op de weg naar het stadion drie keer op elkaar. Dit is het probleem hier. Deze club kan alles doen, zelfs auto-ongelukken veroorzaken.”

Mads Davidsen, technisch directeur van SIPG, maakte via Twitter melding van zelfs vijf ongelukken. ,,Een bizarre nacht op meerdere fronten.”

Overiges won Shanghai SIPG uiteindelijk na penalty’s van Guangzhou Evergrande, terwijl het thuisduel met 4-0 gewonnen was. Evergrande maakte deze achterstand echter goed in de reguliere speeltijd en  omdat het na 120 minuten 5-1 stond(en uitdoelpunten niet dubbel tellen) moesten penalty’s de beslissing brengen.

De wraak daarin was bitterzoet vond Villas Boas. “Dit is de grootste overwinning ooit voor SIPG. Tegen een club die de Aziatische voetbalbond in zijn zak heeft. De scheidsrechter was ook vanavond weer op de hand van Guangzhou. We kregen twee bizarre rode kaarten en moesten de strafschoppen nemen voor het vak met de thuisfans.”

ook interessant

Het nieuws waar iedereen sinds zondagavond bang voor was is vandaag in Italië bevestigd middels een mri-scan. Kevin...

De fans van Atletico Madrid waren woedend op Cristiano Ronaldo in het bekerduel van Real Madrid tegen hun...

Laat het maar aan Lucky TV over om de realiteit spannender te maken dan die is. De AS...

Als je hem ziet, denk je vast: wat een zelfverzekerde man. Dat is niet altijd zo geweest. Dit...

Bizar tafereel op de tribune bij het duel tussen Engeland en Honduras dit weekend. Daniel Sturridge kreeg van...

Voel je gezegend als jouw vriendin geen problemen heeft met FIFA, want de meeste meiden kunnen het verslavende voetbalspel...