Search
Close this search box.
Estavana Polman

Chick Van der Vaart wist niet hoe hij eruit zag

Handbalster Estavana Polman, sinds een tijdje de vriendin van voetballer Rafael van der Vaart, kende haar vriend amper voordat ze aan elkaar werden voorgesteld. In een interview in het Duitse blad Gala, onthult ze de manier waarop de twee elkaar vorig jaar ontmoetten.

“Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen”, zegt Estavana, die eigenlijk niet wist hoe Rafa eruit zag. “Ja zijn naam kende ik wel, maar ik kreeg zijn gezicht niet voor ogen. Ik had hem ook nooit zien spelen. Ik ben 23 jaar oud en hij is 33. Tien jaar leeftijdsverschil, dat is best veel.”

De twee tortelduifjes zagen mekaar daarna voor het eerst op een evenement, en het klikte direct: “Er was meteen chemie tussen ons. Eerst was het gewoon een flirt. Daaruit is meer ontstaan. Het is fantastisch met Rafael.”

https://www.instagram.com/p/2S6Tv6PEjw/

ook interessant

Een legendarische overwinning van IJsland op Engeland gisterenavond. De IJslanders versloegen de Engelsen met 2-1 door doelpunten van...

We weten al langer dan vandaag dat Memphis Depay een bijzondere auto in zijn bezit heeft: een Mercedes met...

Een klein jongetje uit Zuid-Afrika dat het veld opliep na afloop van de wedstrijd Zuid-Afrika – Brazilië zag...

De Boerinnen Kalender wordt al sinds jaar en dag uitgebracht, en is volgens de makers hét bewijs dat...

De Braziliaanse voetbalwereld rouwt om het verlies van een compleet voetbalelftal in een vliegtuigcrash. Het toestel stortte neer in de...

Real Madrid wil zijn koninklijke status maar wat graag waarmaken. Niet alleen door de duurste spelers te halen en...