Search
Close this search box.

Alles over Charlotte Denamur van Big Brother

Als nanny werkte ze in Amerika voor de grootste sterren ter wereld, maar in Nederland en België kreeg ze pas echt naamsbekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma Big Brother. Charlotte Denamur is een van de meest opvallende verschijningen die de afgelopen jaren aan het programma deelnam. Daarom in dit artikel alles wat je moet weten van Charlotte Denamur.

Charlotte Denamur in bikini

Charlotte heeft de Belgische nationaliteit, komt uit Middelkerke en is op dit moment 27 jaar oud. Ze is afgestudeerd als kleuterjuf in het kinderonderwijs. Daar haalde ze in 2017 haar bachelor aan de Artevelde Universiteit in Gent. Daarvoor had ze al een opleiding als kleuterjuf gedaan aan de Annuntiata High School in West-Vlaanderen.

Charlotte Denamur uit Big Brother 2023

Nanny bij Hollywood-sterren

Dat Charlotte iets met kinderen wilde gaan doen, was al snel duidelijk. Maar tijdens haar studie werkte ze als verpleegkundige in een speciale zorginstelling. Later gaf ze ook zwemlessen en gymlessen aan peuters. Ze heeft dan ook diploma’s voor babyzwemmen en babymassage en een reanimatie- en EHBO-certificaat. Tijdens haar studie heeft ze ook stagegelopen op kleuterscholen en privéscholen.

Charlotte Denamur nanny in Amerika en Monaco

Om haar droom na te jagen, verhuisde Charlotte na haar studie naar Amerika, om daar als nanny aan de slag te gaan. Zo werkte ze onder meer in Boston, Los Angeles, San Francisco, Malibu en Beverly Hills. Op die manier rolde ze in het Hollywood-wereldje en werd ze nanny bij grote wereldsterren. Bij wie, dat mag ze niet zeggen. Ze tekende zelfs een zwijgcontract. Maar het zorgde er wel voor dat ze in het sterrencircuit terechtkwam.

“Ik ben bijvoorbeeld een paar keer bij Chris Brown gaan feesten”, vertelde ze aan Het Nieuwsblad. “Het bewijs: de tandenborstel en de slippers die ik daar gestolen heb. Na de Billboard Awards ben ik ook terechtgekomen op de afterparty van Drake, waar ook The Weeknd optrad. Daar kreeg ik een lapdance van Justin Bieber. Dat was intens.”

Big Brother 2023

Een droomleventje dus, maar ook aan droomlevens zitten blijkbaar grenzen. In 2022 kreeg ze een aantal flinke klappen te verwerken. In korte tijd vielen haar opa, haar oma en haar vader weg. Dat zorgde ervoor dat Charlotte ineens een nieuwe weg wilde inslaan. “Ik heb geleerd dat het leven kort is. Daarom heb ik besloten om mee te doen aan Big Brother.”

En dat is waarschijnlijk waar je haar van kent. Charlotte deed mee aan Big Brother 2023 en haalde zelfs de finaleweek. Net voor de grande finale werd Charlotte naar huis gestemd. Charlotte Denamur werd de meest besproken kandidaat van het programma. Ze kreeg namelijk veel bagger over zich heen. Charlotte, die openlijk vertelde in het programma te zitten om het verlies van haar vader door een hartstilstand te verwerken, kreeg het verwijt dat haar rouwproces niet zo zuiver zou zijn. Medekandidaten Jolien en Chiara zetten hun vraagtekens bij haar intenties.

Woont in Monaco

Later liet Charlotte weten aan die mensen geen enkele aandacht meer te willen geven. Na Big Brother pakte ze haar luxeleventjes gewoon weer op. Ze ging aan de slag als nanny in Monaco. Ze spreekt namelijk vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Daar werkt ze half-om-half. Eerst twee weken als au pair, om vervolgens twee weken voor zichzelf te hebben. Daarnaast heeft ze een eigen appartementje gekregen. Die heeft het dus weer uitstekend voor elkaar.

Dat weerhoudt haar er niet van om lekker op reis te gaan. Sinds ze uit het Big Brother-huis is, heeft ze alweer reisjes gemaakt naar Amerika, Tanzania en Marbella. Een echte levensgenieter dus. “Als het om vrije tijd gaat, geniet ik van de simpele dingen in het leven. Ik geniet ervan om buiten te zijn, naar het strand te gaan, bij mijn vrienden te zijn, plaatsen te bezoeken waar ik nog niet ben geweest en een goede film te kijken.”

 

ook interessant

In het boek van Wesley Sneijder staat lang niet alles. Zo heeft hij naast Xess Xava nóg een...

De legendarische oud-coach Arrigo Sacchi heeft in Italië voor grote opschudding gezorgd met een racistische opmerking. Sacchi wilde...

In zijn woonplaats Volendam is oud-international Gerrie Mühren overleden, hij is slechts 67 jaar geworden. De oud-voetballer van...

Graziano Pellè heeft fans in alle kringen, zo blijkt uit een tweet van een bekende toptennisser....

Luuk de Jong wil liever nog vandaag dan morgen vertrekken bij zijn club Borussia Mönchengladbach. De aanvaller is...

Terwijl Cristiano Ronaldo enigszins van zijn voetstuk valt, komt ook die andere stervoetballer er dit seizoen niet zonder...