Search
Close this search box.
Chape-speler ontwaakt uit coma

Chape-speler ontwaakt uit coma, heeft hartverscheurende eerste woorden

Een verschrikkelijke vliegtuigcrash maakte in één klap een einde aan vrijwel de gehele selectie van Chapecoense, maar enkele spelers overleefden het ongeluk. Verdediger Neto was één van de zes gelukkigen die levend uit de wrakstukken gered werd, al moest de Braziliaan wel een levensreddende operatie ondergaan.

Neto ontwaakte daarop in verwarde toestand uit een coma. Het eerste dat de 31-jarige speler volgens Braziliaanse media vroeg was wie de bekerfinale had gewonnen. Daarna vroeg de voorstopper zich af waarom hij zich in een ziekenhuis bevond en de wedstrijd niet gespeeld had. Van de crash kon hij zich klaarblijkelijk niets herinneren.

De dokters brachten hem pas van het verschrikkelijke nieuws op de hoogte toen ze zeker wisten dat de voetballer in stabiele conditie was. Zijn vader meldt op Facebook dat Neto volledig zal herstellen en kan terugkeren als profvoetballer.

ook interessant

Als het aan Fred Rutten lag, had hij Samuel Eto’o graag toegevoegd aan zijn selectie. Dat zegt de...

Ajax vloog donderdagavond uit de Europa League nadat het over twee wedstrijden op uitdoelpunten geklopt werd door Dnipro...

Amsterdam mag dan een wereldstad zijn, als het over betaald voetbal gaat is de stad dun gespreid. Ajax...

De geplaagde bondscoach Danny Blind lijkt negen levens te hebben, maar bij een verliespartij tegen Zweden wordt zijn...

Over powerkoppels gesproken! Vivianne Miedema en Beth Mead spelen bij Arsenal de sterren van de hemel, en ook...

Ruud Gullit wilde graag bondscoach worden. Dat geeft de oud-voetballer toe aan Helden Magazine. De trainerscarrière van Gullit...