Search
Close this search box.

Dit is Chantalle, de vriendin van Joey Veerman

De vriendin van Joey Veerman is Chantalle Schilder. Gezien haar achternaam hebben we het donkerbruine vermoeden dat Chantalle ook uit Volendam komt. Haar vele Stories vanuit het vissersdorp versterken die vermoedens. Joey is sinds 2020 samen met de knappe blondine. Dat zijn ster toen ook écht is gaan rijzen, kan haast geen toeval zijn. Toch?

© Instagram

Veerman (23) verdiende een toptransfer naar PSV na een uitstekend seizoen bij sc Heerenveen. Chantalle stond bij het tekenen van de contracten trots naast Joey op de foto. De Friezen maakten trouwens dikke winst: ze kochten Veerman voor een half miljoen van FC Volendam, en verkochten hem vervolgens voor zes meloenen aan PSV. Ook in Eindhoven maakten ze inmiddels kennis met de creatieve hoogstandjes van de aanvallende middenvelder.

Wat kunnen we je nog meer vertellen over Chantalle, de vriendin van Joey Veerman? Niet zoveel eigenlijk. Op de Insta van Chantalle spotten we dat de twee in 2021 een bezoekje aan Ibiza brachten. Verder is op haar Stories te zien dat ze regelmatig aanwezig is bij de wedstrijden van vriendlief. Het is voorlopig dus nog dik aan tussen Chantalle en Joey.

Sterker nog, Chantalle en Joey hebben inmiddels hun eerste kindje samen! Begin 2023 raakte de vriendin van Joey zwanger en negen maanden later kwam hun zoon op deze wereld. Daarvoor moest Joey Veerman zelfs het duel van het Nederlands elftal met Ierland aan zich voorbij laten gaan. En het koppel heeft hun zoon een bijzondere naam gegeven: Frenkie! Drie keer raden waarop die naam geïnspireerd is…

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Sylvie Meis wist haar volgers op Instagram weer te verblijden met enkele leuke foto’s. ‘Today in Rotterdam: shooting...

Een paar dagen na de ongelofelijk kopbal van Robin van Persie tegen Spanje duikt er een nieuwe trend...

PSV heeft hernieuwde interesse getoond in Cambuur-huurling Marcel Ritzmaier. De Oostenrijkse aanvaller maakt een uitstekende indruk bij de...

Zoals elke rechtgeaarde voetbalfan weet heeft de Champions League een nieuw thuis op SBS6. Dat leidde op voorhand...

Het gerucht ging al langer dat Jack van Gelder in beeld was bij SBS6 om de vers vergaarde...

Het lijkt wel of al het vrouwelijk schoon uit Brazilië zo uit een sprookjesboek is komen lopen. En...