Search
Close this search box.
Champagne

Champagne voor vrouwelijke fans

De Belgische eersteklasser Oud-Heverlee Leuven wil voor de thuiswedstrijd tegen Lokerenop 24 augustus een vak vol met vrouwen. Daarom wordt het I-vak in het stadion omgedoopt tot ‘OH-elle Village’.

Dit vak zal alleen toegankelijk zijn voor vrouwen, die bovendien werd verwend worden met een glaasje champagne en een optreden van de Leuvense coverband Daylight Comes. De prijs van een ticket voor dit I-vak wordt voor de gelegenheid verlaagd van 20 naar 15 euro.

Het is al het tweede opmerkelijke initiatief van Oud-Heverlee Leuven om vrouwen naar het stadion te lokken. Voor de Play-Off II thuismatch tegen KV Mechelen in april stelde de club 1250 gratis kaarten ter beschikking aan vrouwen. Deze vlogen destijds de deur uit. Naar schatting zaten die avond 1.800 vrouwen in het stadion op een totaal van 9500 supporters, een unicum in het Belgische voetbal.

Het initiatief voor dit ‘OH-elle’-project gaat uit van enkele fervente vrouwelijke OHL-supporters.

ook interessant

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip...

Feyenoordfan Rob Hageraats heeft er zeven wedstrijden voor het einde zo veel vertrouwen in dat zijn club landskampioen...

Het is bekend dat Memphis Depay er bijzonder weinig van bakt bij Manchester United. De aanvaller houdt standaard de...

Ajax spelers zijn altijd gewild geweest en dat is geen wonder. De voetbalschool en het selectiewerk van de...

Nike heeft gisteren in Rio de Janeiro het nieuwe WK-shirt van Brazilië onthuld. Wolfsburg-middenvelder Luiz Gustavo toonde het...

Langzaam maar zeker begint Puck Moonen behalve op Instagram ook op de fiets indruk te maken. De knappe...