Search
Close this search box.
Chagrijnige Van der Sar bekvecht met Jan Joost van Gangelen

Chagrijnige Van der Sar bekvecht met Jan Joost van Gangelen

De dramatische start van het seizoen is compleet voor Ajax, dat Europees voetbal gisteravond in rook zag opgaan. Een falend transferbeleid is volgens velen de oorzaak achter die blamage.

Edwin van der Sar, als algemeen directeur één van de verantwoordelijken, wilde daar tegenover Jan Joost van Gangelen niet op ingaan. “Dat ga ik niet hier direct op de camera voor jou neerzetten, vriend”, sprak de oud-keeper, duidelijk gepikeerd.

Van der Sar vond de twee nederlagen die Ajax leed bovendien zeer onterecht. “Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd hebben gespeeld”, analyseerde de ex-goalie. “We hadden genoeg kansen om de wedstrijd te winnen, maar door individuele fouten geven we te gemakkelijk doelpunten weg.”

Met enige stemverheffing vervolgde hij: “Heb jij het idee gehad dat we vorige week de mindere partij waren? Dat we vandaag de mindere partij waren? We hebben niet gewonnen hoor, die kan ik je gelijk teruggeven.” Na die woorden keerde Van der Sar zich af van de camera.

ook interessant

Yolanthe Sneijder-Cabau die haar kleren aanhoudt, dat blijft een zeldzaamheid. De kersverse MILF bevindt zich momenteel voor een...

Het gaat niet goed met Rosanna Kluivert, de vrouw van Patrick en de moeder van Shane. Er is...

Frankrijk had het zwaar in het openingsduel van het EK in eigen land. Tegenstander Roemenië maakte het de...

De verdediger is razend populair, maar is hij dat ook bij de vrouwtjes? De grote vraag: heeft Jurriën...

Opnieuw zijn er super schattige beelden van Xess Xava online gekomen. Yolanthe plaatste onderstaande video op Instagram en...

Als het aan deze supporters van Maccabi Tel Aviv ligt, laat Israël geen vluchtelingen toe. De fans toonden...