Search
Close this search box.
Chagrijnige Van der Sar bekvecht met Jan Joost van Gangelen

Chagrijnige Van der Sar bekvecht met Jan Joost van Gangelen

De dramatische start van het seizoen is compleet voor Ajax, dat Europees voetbal gisteravond in rook zag opgaan. Een falend transferbeleid is volgens velen de oorzaak achter die blamage.

Edwin van der Sar, als algemeen directeur één van de verantwoordelijken, wilde daar tegenover Jan Joost van Gangelen niet op ingaan. “Dat ga ik niet hier direct op de camera voor jou neerzetten, vriend”, sprak de oud-keeper, duidelijk gepikeerd.

Van der Sar vond de twee nederlagen die Ajax leed bovendien zeer onterecht. “Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd hebben gespeeld”, analyseerde de ex-goalie. “We hadden genoeg kansen om de wedstrijd te winnen, maar door individuele fouten geven we te gemakkelijk doelpunten weg.”

Met enige stemverheffing vervolgde hij: “Heb jij het idee gehad dat we vorige week de mindere partij waren? Dat we vandaag de mindere partij waren? We hebben niet gewonnen hoor, die kan ik je gelijk teruggeven.” Na die woorden keerde Van der Sar zich af van de camera.

ook interessant

Het gaat niet zo lekker met Mesut Özil. De speler miste vorige week nog een strafschop in het...

Wie nog aan het sparen was om het Amsterdamse grachtenpand van Wesley en Yolanthe over te nemen, heeft dikke pech:...

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren...

Voetbal Inside staat altijd garant voor snedige voetbal-analyses, tot het moment dat er weer een grove grap of...

Real Madrid, Bayern München en FC Porto trekken de portemonnee open ten behoeve van de opvang van de...

Gaat bondscoach Louis van Gaal verhuizen naar Manchester? De keuzeheer van het Nederlands elftal heeft zijn luxe penthouse...