Search
Close this search box.

Dit is de beeldschone vrouw van Daley Blind

Het mocht wat kosten, maar verloren zoon Daley Blind keerde in 2019 terug naar Amsterdam. Het betekende dat zijn meisje zich ook opmaakte voor een verhuizing. Wij stellen u graag voor aan Candy-rae Fleur, de vrouw van Daley Blind.

Candy-rae (30) is danseres van beroep en reisde voor haar werk al regelmatig terug naar Nederland. “Het is maar een uurtje vliegen”, liet ze zich in 2015 aan Helden Magazine ontvallen. Laat het de milieu-activisten maar niet horen.

De twee lijken voor elkaar gemaakt, maar toch was van liefde op het eerste gezicht geen sprake tussen Daley en Candy-rae. Ze kende de 32-jarige verdediger uit het uitgaansleven, maar het tweetal had in eerste instantie geen klik. Toch sloeg de vonk na een paar dates over.

Daley Blind heeft een zoontje en dochtertje

En het gaat nog steeds goed. Steeds beter, want Candy-Rae en Daley stapten 16 juni 2019 in het huwelijksbootje. De voetballer deelde de eerste foto met zijn ‘Mrs.’ zelf. Gezinsuitbreiding was eerder geregeld dan de bruiloft, want in oktober werd het pasgetrouwde stel ouders van zoontje Lowen.

Geen vanzelfsprekende zwangerschap, want er ging een slopend hormoontraject in het ziekenhuis aan vooraf. “Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen”, was Candy-Rae in 2021 openhartig tegenover magazine Kek Mama.

Gelukkig bleek het uiteindelijk raak en was de geboorte van zoontje Lowen een feit. Grappig verhaal trouwens: Ajax-trainer Erik ten Hag maakte de naam van het ventje per ongeluk bekend in een interview voor de wedstrijd.

De beschuit met muisjes konden een jaar later opnieuw op tafel. Dit keer maakte Candy-rae de geboorte van hun dochtertje bekend op Instagram. ‘Boys play outside, Girls stay warm inside’, schreef ze bij een schattige foto van het prille gezin. 

Enfin: dit is Candy-Rae, de vrouw van Daley Blind!

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram

ook interessant

Frank de Boer mag dan roemloos op straat zijn gezet door Internazionale, medelijden hoeven we niet te hebben...

Chelsea voert niet alleen de Premier League aan, fans van de Londense club piesen ook het meest naast...

De Vlaamse band Triggerfinger staat zaterdag 18:00 op muziekfestival Rock Werchter, maar laat dat nou toevallig om dezelfde...

Voor PSV-fans was het gisteren een dag om nooit te vergeten. De club uit Eindhoven veroverde zondag de...

Aankomende donderdag gaat de documentaire over Dirk Kuijt in première. Regisseur Deborah van Dam volgde de voetballer afgelopen...

In een nieuw reclamespotje voor FIFA 15 zien we Lionel Messi een potje FIFA spelen tegen collega-voetbalster Eden...