Search
Close this search box.

Dit is de beeldschone vrouw van Daley Blind

Het mocht wat kosten, maar verloren zoon Daley Blind keerde in 2019 terug naar Amsterdam. Het betekende dat zijn meisje zich ook opmaakte voor een verhuizing. Wij stellen u graag voor aan Candy-rae Fleur, de vrouw van Daley Blind.

Candy-rae (30) is danseres van beroep en reisde voor haar werk al regelmatig terug naar Nederland. “Het is maar een uurtje vliegen”, liet ze zich in 2015 aan Helden Magazine ontvallen. Laat het de milieu-activisten maar niet horen.

De twee lijken voor elkaar gemaakt, maar toch was van liefde op het eerste gezicht geen sprake tussen Daley en Candy-rae. Ze kende de 32-jarige verdediger uit het uitgaansleven, maar het tweetal had in eerste instantie geen klik. Toch sloeg de vonk na een paar dates over.

Daley Blind heeft een zoontje en dochtertje

En het gaat nog steeds goed. Steeds beter, want Candy-Rae en Daley stapten 16 juni 2019 in het huwelijksbootje. De voetballer deelde de eerste foto met zijn ‘Mrs.’ zelf. Gezinsuitbreiding was eerder geregeld dan de bruiloft, want in oktober werd het pasgetrouwde stel ouders van zoontje Lowen.

Geen vanzelfsprekende zwangerschap, want er ging een slopend hormoontraject in het ziekenhuis aan vooraf. “Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen”, was Candy-Rae in 2021 openhartig tegenover magazine Kek Mama.

Gelukkig bleek het uiteindelijk raak en was de geboorte van zoontje Lowen een feit. Grappig verhaal trouwens: Ajax-trainer Erik ten Hag maakte de naam van het ventje per ongeluk bekend in een interview voor de wedstrijd.

De beschuit met muisjes konden een jaar later opnieuw op tafel. Dit keer maakte Candy-rae de geboorte van hun dochtertje bekend op Instagram. ‘Boys play outside, Girls stay warm inside’, schreef ze bij een schattige foto van het prille gezin. 

Enfin: dit is Candy-Rae, de vrouw van Daley Blind!

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram

ook interessant

Ibrahim Afellay weet zijn liefdesleven goed verborgen te houden voor de media. Of Afellay een vriendin heeft, is...

Jeugdspeler Xavi Simons heeft voor de vierde keer op rij Ballon d’or voor jeugdspelers gewonnen. Het toptalent speelt...

Langzaam maar zeker begint Puck Moonen behalve op Instagram ook op de fiets indruk te maken. De knappe...

Een klein jongetje uit Zuid-Afrika dat het veld opliep na afloop van de wedstrijd Zuid-Afrika – Brazilië zag...

Fajah Lourens bracht de term ‘killer body’ naar Nederland en laat geen moment onberoerd om te tonen dat...

Er deed deze week een smeuiig verhaal de ronde: Lionel Messi zou zijn aartsrivaal Cristiano Ronaldo te snel...