Search
Close this search box.
Cambuur-steward zwaargewond na vuurwerkbom

Cambuur-steward zwaargewond na vuurwerkbom

Het was een slagveld op de afsluitende training van Cambuur, en dat kan vrij letterlijk genomen worden. De Leeuwardse club treft morgen aartsrivaal Heerenveen en één fan vond het nodig een vuurwerkbom op het veld te gooien.

Dat heeft dramatische gevolgen: als een vrouwelijke steward een stuk vuurwerk probeert weg te trappen, komt het tot ontploffing. De vrouw kan niet zelf van het veld af komen en wordt door collega’s weggesleept. Ze is opgenomen in het ziekenhuis.

De dader heeft zich inmiddels bij de politie gemeld en Cambuur-trainer Henk de Jong heeft tegenover Omrop Fryslân geen goed woord voor de onverlaat over: “Deze moeten we eruit snijden. Dit kan niet. Het is een eenmansactie, maar dit mag niet gebeuren. Het is een zwarte dag voor de club.”

ook interessant

Stephanie Bertram Rose, het appetijtelijke chickie van Gregory van der Wiel, is close met haar Amerikaanse hartsvriendin. Héél...

Het is ieder seizoen weer enorm spannend voor menig voetbalfan, wie wordt er kampioen en wie degradeert er...

Veldspelers en keepers, het is een wereld van verschil. Of het nu bij de professionals, in de jeugd...

Het is zwoegen, als boegbeeld van Hunkemöller. Dat blijkt wel weer uit onderstaande Instagram-foto’s, waar we zien dat...

Kenny Tete heeft zich van zijn slechtste kant laten zien bij zijn arrestatie van vorig jaar, zo weet...

Wie nu al een allergische reactie heeft opgelopen door voor de Champions League op SBS6 te moeten afstemmen,...