Search
Close this search box.
Dwight Lodeweges

Cambuur-fans woedend over Heerenveen-transfer Lodeweges

Het is op zijn zachtst gezegd een opmerkelijke overgang te noemen: Cambuur-trainer Dwight Lodeweges die naar aartsrivaal Heerenveen verkast.

Sommigen denken zelfs aan een 1 april-grap, maar aangezien het nieuws ook op de officiële website van Heerenveen wordt gemeld lijkt het toch echt waar te zijn.

De ‘Kern van Cambuur’ schrijft over verraad van Lodeweges. Zij zien het liefst dat de oefenmeester direct vertrekt. “In verband met dit vanmiddag aangekondigde aanstaande vertrek van de hoofdtrainer naar aartsvijand DKV is volgens de Kern van Cambuur een onwerkbare en onhoudbare situatie ontstaan rond de heer Lodeweges en roept op tot het (tijdelijk) naar voren schuiven van Henk de Jong als nieuwe interim-hoofdtrainer van onze club.”

Op een fan-forum van SC Cambuur reageren fans woedend. In een topic over Lodeweges zijn diverse scheldkanonades te lezen.

“Lodeweges wat mij betreft direct oprotten!” reageert iemand. “Ga je *** doodschamen, NSB’er!” Zelfs de beheerder van het forum post: “Ik zal maar niet zeggen wat ik vind, dan moet ik mezelf bannen.”

ook interessant

Zijn het bij Ajax de jeugdspelers die in een kwaad daglicht komen te staan, bij Feyenoord is het...

Cristiano Ronaldo flirt wat af, maar zijn escapades lijken zich vooral op social media af te spelen. De...

In een wedstrijd die geheel in het teken moet staan van Johan Cruijff, valt toch ook vooral het...

Feyenoord heeft vanavond een verrassende nederlaag geleden tegen nummer laatst ADO Den Haag. Pas in de tweede helft...

Temptation Island is écht voorbij, maar RTL – en Belgische evenknie Vijf – doen er alles aan om...

Hoewel Barcelona van de FIFA twee transferperiodes geen spelers mag halen, gaat de overgang van doelman Marc-André ter...