Search
Close this search box.
Knipsel

Büttner: ‘Ik hoop op het WK’

Alexander Büttner hield dinsdagavond knap stand, in het kwartfinaleduel van de Champions League tussen zijn club Manchester United en Bayern München.

“Een grote wedstrijd, mooi om daarin mee te spelen”, zei Büttner na het gelijkspel tegen de NOS. “Als ploeg hebben we niet veel gevoetbald, maar mijn eerste doel was om het verdedigend goed te doen. Volgens mij is dat zeker wel gelukt. De bondscoach maakt de keuzes, maar als ik zo door blijf gaan, hoop ik dat ik een kans verdien in Oranje. Het is nog steeds mijn droom om op het WK te spelen.”

De verdediger uit Doetinchem viel een kwartier voor tijd uit met lichte klachten. “Ik had afgelopen zaterdag al een beetje last van mijn hamstring en voelde het nu weer, ik kon niet meer volle bak gaan. Het is nu zaak om goed te herstellen, dan kan ik in het weekeinde denk ik wel weer spelen.”

ook interessant

Clarence Seedorf heeft woensdagavond een zeer belangrijke overwinning behaald met zijn club AC Milan. De geplaagde coach pakte...

28-voudig international Daryl Janmaat kwam de afgelopen tijd niet meer in de plannen van de bondscoach voor, maar...

Mocht je op deze eerste Paasdag de bekerfinale tussen Ajax en PEC Zwolle willen volgen, dan kun je...

Daar is die weer! Mario Balotelli weigerde afgelopen week een fan een handtekening te geven en dat leidde...

NAC Breda bestaat vandaag 105 jaar en dat moet gevierd worden. Op het Twitter-account van de Bredase voetbalclub...

Karim Rekik, vooral bekend van zijn hit ‘Karim Rekiki’, slijt zijn voetbaldagen tegenwoordig bij Olympique Marseille. Dat is...