Search
Close this search box.
Alles over Branco van den Boomen

Het salaris, de vriendin en kinderen van Branco van den Boomen

Verloren zoon Branco van den Boomen is weer teruggekeerd bij Ajax. De voormalig jeugdspeler van de club werd transfervrij overgenomen van Toulouse. In dit artikel alles wat je wilt weten van Branco van den Boomen, van zijn vriendin tot zijn salaris.

In het kort:

Demi de Wit is de vriendin van Branco van den Boomen

Branco van den Boomen heeft een relatie met Demi de Wit. En dat zijn vriendin zeker geen successupporter is, blijkt wel uit het feit dat de twee al samen waren toen hij nog voor FC Eindhoven op het tweede niveau van Nederland speelde. Het is onbekend hoelang Branco en zijn vriendin Demi precies een relatie hebben, maar dat is al minstens vijf jaar. Eind 2021 zijn Branco en Demi ook met elkaar getrouwd, waardoor Demi tegenwoordig als Demi van den Boomen – de Wit door het leven gaat.

Demi de Wit is de vrouw van Branco van den Boomen
© Instagram: @Brancovandenboomen

Demi is geboren op 24 augustus 1994 en is daarmee een jaar ouder dan Branco. Ze ging in haar jeugd naar het Sondervick College. Daarna heeft ze Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 gestudeerd aan het Summa College. In de tussentijd had ze een bijbaantje bij restaurant Brown’s BLH en tegenwoordig is ze eigenaresse van haar eigen beautysalon: Pure by D. beautysalon. En beauty kan je haar zeker niet ontzeggen.

Van den Boomen is vader

Inmiddels mag Branco van den Boomen zich ook al vader noemen. Hij en zijn Demi kregen in 2021 samen een kind: Lové. Zij is geboren op 4 juli 2021 en is daarmee in dezelfde maand jarig als haar vader. Daarmee zijn de kinderwensen van het koppel echter nog niet vervolledigd, want een aantal maanden geleden werd bekend dat Demi opnieuw zwanger is. Eind juni 2023 hielden de twee zelfs een speciale gender reveal party, waarbij zich blauwe rook ontpopte uit de afgestoken rookfakkels door vrienden en famillie. Lové krijgt dus binnenkort een broertje.

Branco van den Boomen is vader van twee kinderen
© Facebook

Het salaris van Branco bij Ajax

Door zijn transfervrije status en zijn meer dan uitstekende periode bij Toulouse, had Van den Boomen afgelopen zomer de clubs voor het uitkiezen. Volgens De Telegraaf liet hij onder meer lucratieve aanbiedingen in de Premier League, La Liga en de Bundesliga schieten om bij zijn jeugdliefde Ajax aan de slag te gaan. Het exacte salaris van Van den Boomen is niet bekend, maar we kunnen een goede inschatting maken. L’Équipe wist namelijk eerder te melden dat de middenvelder in Frankrijk zo’n 840.000 euro per jaar opstreek. Naar schatting zal hij bij Ajax rond de miljoen euro per jaar verdienen. Maar dat had in het buitenland nog veel meer kunnen zijn.

Branco van den Boomen verdient een miljoen euro per jaar bij Ajax
© Facebook

Vernoemd naar vrijentrappenspecialist Branco

Het is een naam die je niet vaak hoort, Branco. Maar misschien heeft zijn naam wel invloed gehad op zijn voetbalkwaliteiten. Branco van den Boomen is vernoemd naar de Braziliaanse vrijentrappenspecialist Branco, die op het WK van 1994 nog scoorde tegen Nederland (waardoor we uitgeschakeld waren). Opmerkelijk genoeg heeft niet zijn vader deze naam bedacht, maar vond zijn moeder dit een mooie naam. En of het zo moest zijn, is de traptechniek van Branco van den Boomen ook zijn handelsmerk.

Branco van den Boomen is vernoemd naar de Braziliaanse vrijetrappespecialist Branco
© Instagram: @Brancovandenboomen & Pro Shots

Neef van Clint Leemans

Branco van den Boomen is niet de enige in zijn familie die een aardig balletje kan trappen. De middenvelder van Ajax is namelijk de neef van Clint Leemans, huidig voetballer van NAC Breda. Clint en Branco begonnen samen met voetballen bij de amateurclub RKVVO. Leemans maakte de overstap naar de jeugd van PSV en hoewel ook Van den Boomen daar dichtbij was, koos hij uiteindelijk voor Ajax. Leemans kwam via VVV-Venlo, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, De Graafschap en Viborg bij NAC terecht en is naast zijn neef ook de boezemvriend van Branco.

Branco van den Boomen is de neef van Clint Leemans
© Twitter: @ClintLeemans

ook interessant

De aankondiging van Johan Derksen dat hij met een nieuw voetbaltijdschrift komt, is in het verkeerde keelgat geschoten...

Menig voetbalfan kwam gisteravond gillend klaar bij de galavoorstelling die Barcelona neerzette tegen AS Roma. Niet zo gek...

Bizar nieuws uit Eindhoven: volgens burgemeester Rob van Gijzel dreigde FOX Sports om de kampioenswedstrijd van PSV niet...

De storm rondom Sabia en Rafael van der Vaart is weer een beetje gaan liggen, dus gaat de...

Een Insta-foto van Hakim Ziyech op Stamford Bridge kon gisteravond op een half miljoen likes van Chelsea-fans rekenen....

Het is een aardig onderwerp van discussie, het WK van 2022 in Qatar. Ten eerste gaan er regelmatig...