Search
Close this search box.
Bouchra van Persie, de vrouw van Robin van Persie

Alles over Bouchra van Persie, de vrouw van Robin van Persie

Robin van Persie is een van de beste Nederlandse spitsen van de afgelopen eeuw. De voormalig aanvaller van Feyenoord, Arsenal en Manchester United heeft meer dan honderd interlands achter zijn naam en vijftig interlandgoals. Robin van Persie werd te allen tijde gesteund door zijn vrouw, al was het niet altijd rozengeur en maneschijn. Maak kennis met Bouchra van Persie.

Bouchra van Persie is de vrouw van Robin van Persie
© Instagram: @Bouchravanpersie

Om een of andere onverklaarbare reden werkt het zijn van profvoetballer als vrouwenmagneet. Veel profvoetballers maken daar lustig gebruik van, maar Robin van Persie is al heel wat jaartjes samen met Bouchra. Het gaat hier zelfs om een jeugdliefde, die al sinds het begin van zijn voetballoopbaan aan zijn zijde staat. De twee hebben elkaar ontmoet in Rotterdam en lieten elkaar nooit meer los.

Bouchra is de vrouw van Robin van Persie

Bouchra is een knappe brunette van Marokkaanse komaf. Toen Van Persie een transfer maakte van Feyenoord naar Arsenal, verhuisde Bouchra mee naar Londen. Toen Bouchra net twintig was geworden, wist Robin het al zeker en ging hij op zijn knieën. De twee trouwden met elkaar en zo werd Bouchra de vrouw van Robin van Persie.

Robin van Persie is getrouwd met Bouchra van Persie
© Instagram: @Bouchravanpersie

Robin van Persie gaat vreemd

En daarmee leefden ze nog lang en gelukkig… Of toch niet! Het huwelijk tussen Robin en Bouchra lijkt er op het eerste gezicht misschien één zonder haken en ogen, maar in 2005 ging het toch mis. Robin van Persie werd plotseling beschuldigd van verkrachting. Sandra Krijgsman beweerde verkracht te zijn door Van Persie in een hotelkamer. Sandra is nachtclubdanseres van beroep en werd in 2002 uitgeroepen tot Miss Nigeria.

Robin van Persie ging vreemd met Sandra Krijgsman
© Instagram: @Bouchravanpersie

Ze studeerde toerisme en deed ook mee aan verkiezingen als Miss Universe en Miss Holland. Daarnaast blijkt ze ook pathologisch leugenaar van beroep. Na uitvoerig onderzoek en een rechtszaak, besloot de rechter Van Persie vrij te spreken. Saillant detail: in zijn uitspraak kwam naar voren dat Van Persie wel degelijk seks heeft gehad met Sandra, maar niet tegen haar wil in. Daarmee is hij dus vreemdgegaan, maar opmerkelijk genoeg heeft Bouchra hem dat heel snel vergeven.

Robin van Persie en zijn vrouw/vriendin Bouchra van Persie
© Instagram: @Bouchravanpersie

Relatie Van Persie blijft intact

Bouchra hielp haar man zelfs mee met het vinden van een geschikte advocaat. “We hebben samen wel voor hetere vuren gestaan”, zei ze destijds. Vergevingsgezindheid kun je haar dus in ieder geval niet ontzeggen. Daardoor hield hun relatie stand en kregen ze later samen twee kinderen. Een jaar na de heisa rondom Sandra bevalt Bouchra van een zoon: Shaqueel. En wist je dat Shaqueel ook een behoorlijk staaltje kan voetballen?

Bouchra en Robin van Persie met hun zoon Shaqueel
© Instagram: @Bouchravanpersie

Drie jaar later kwam ook hun dochter Dina op de wereld. Bouchra zelf werd drie keer opgenomen in de FHM500 in de catergorie WAG’s, waaronder in 2022. De Marokkaanse heeft daarnaast een enorme passie voor paardrijden, heeft een eigen paard genaamd Waldo en neemt ook deel aan wedstrijden. Dat paard heeft ze ooit voor Moederdag van Robin gehad. Daarnaast heeft Bouchra ook een ondeugende kant. Tijdens het EK en WK van 2012 en 2014 was er voor de spelersvrouwen van het Nederlands elftal een contactverbod. Daar trok Bouchra zich echter weinig van aan en zij zocht haar Robin regelmatig op.

Dina van Persie is de dochter van Bouchra en Robin van Persie
© Instagram: @Bouchravanpersie

ook interessant

De Belgische voetballer en teamgenoot van Kevin Strootman, Radja Nainggolan heeft weer eens een nieuw kapsel. Hij staat...

Afgelopen weekend kreeg Dennis Bergkamp naast het stadion van Arsenal een standbeeld. Bergkamp is een grote held in...

Dat Chelsea-coach José Mourinho groot bewonderaaris van Louis van Gaal is al een tijdje duidelijk. Ook nu heeft...

We hebben veel bijzondere pogingen om een doelpunt te vieren gezien, maar zo zie je ze toch niet...

We kennen natuurlijk de tonnen per week die voetballers in de Engelse Premier League verdienen, maar ook in...

SKA Khabarovsk is gepromoveerd naar de hoogste Russische divisie. Leuk nieuws voor hen, ronduit beroerd nieuws voor andere...