Search
Close this search box.

‘Bokser Mayweather heeft ruzie met Justin Bieber’

Nieuws uit de categorie ‘lekker belangrijk’: er is een fittie gaande tussen bokser Floyd Mayweather en Justin Bieber, vlak voor het extreem belangrijke boksduel tussen Mayweather en McGregor. De Amerikaanse bokser en de jonge zanger waren naar verluidt goed bevriend, maar dat is nu dus voorbij.

Volgens TMZ is de bokser boos op de zanger, omdat Bieber hem niet meer volgt op Instagram. Mayweather noemt Bieber zelfs een verrader en compleet gestoord.

Volgens bronnen rondom de beide mannen is de ruzie te wijten aan de pastoor waar Justin Bieber nu door wordt gecoacht. De zanger heeft voor zijn mentale gezondheid hulp gezocht bij de Hillsong Church. Bieber moet daarom nu alle slechte invloeden uit zijn leven te bannen.

De vriendschap tussen Mayweather en Bieber past volgens insiders niet in dat nieuwe plaatje, omdat de bokser een nogal wild leven kent. Eerder hadden de twee al ruzie toen de zanger zich uitsprak voor Conor McGregor, met wie Mayweather zaterdag in de ring stapt.

Nadat Mayweather ook nog eens hoorde dat Bieber hem niet meer volgde op Instagram zou hij razend zijn geworden. Lekker belangrijk.

ook interessant

Bojan Krkic verkast naar Engeland. De Barcelona-aanvaller, vorig seizoen huurling van Ajax, tekende een contract bij Stoke City....

De beste tennisster allertijden Serena Williams beviel twee weken geleden van haar eerste kindje. Vandaag plaatste ze de...

Opvallend nieuws vanuit Alkmaar: oud-hockeyer Teun de Nooijer gaat als teammanager aan de slag bij AZ. De Nooijer...

Wat is eigenlijk het salaris van Matthijs de Ligt? De verdediger is alweer sinds 2019 in dienst van...

Ook in de slaapkamer is Lionel Messi een scherpschutter. De Argentijnse sterspeler is in verwachting van zijn tweede...

Dat moet gistermiddag behoorlijk schrikken zijn geweest voor de Oranje-handbaldames. RTL Nieuws ontdekte dat er pikante beelden van...