Search
Close this search box.

‘Bokser Mayweather heeft ruzie met Justin Bieber’

Nieuws uit de categorie ‘lekker belangrijk’: er is een fittie gaande tussen bokser Floyd Mayweather en Justin Bieber, vlak voor het extreem belangrijke boksduel tussen Mayweather en McGregor. De Amerikaanse bokser en de jonge zanger waren naar verluidt goed bevriend, maar dat is nu dus voorbij.

Volgens TMZ is de bokser boos op de zanger, omdat Bieber hem niet meer volgt op Instagram. Mayweather noemt Bieber zelfs een verrader en compleet gestoord.

Volgens bronnen rondom de beide mannen is de ruzie te wijten aan de pastoor waar Justin Bieber nu door wordt gecoacht. De zanger heeft voor zijn mentale gezondheid hulp gezocht bij de Hillsong Church. Bieber moet daarom nu alle slechte invloeden uit zijn leven te bannen.

De vriendschap tussen Mayweather en Bieber past volgens insiders niet in dat nieuwe plaatje, omdat de bokser een nogal wild leven kent. Eerder hadden de twee al ruzie toen de zanger zich uitsprak voor Conor McGregor, met wie Mayweather zaterdag in de ring stapt.

Nadat Mayweather ook nog eens hoorde dat Bieber hem niet meer volgde op Instagram zou hij razend zijn geworden. Lekker belangrijk.

ook interessant

Het stikt bij Ajax van de Denen. Een van hen is Lucas Andersen, Viktor Fischer een andere. De...

Vitesse heeft de beladen derby tegen NEC niet weten te winnen. Het werd in Arnhem 1-1. Veelbesproken Vitessenaar...

Zinedine Zidane en Javier Zanetti mochten gisteren aantreden voor de legende-teams van respectievelijk Real Madrid en Internazionale. De...

Ze lijkt rechtstreeks uit een Victoria's Secret-show gestapt. Dayenne Huipen is de bloedmooie vriendin van Justin Bijlow....

Frank de Boer is al even uit beeld als trainer. Tegenwoordig zit hij bij het alom bekende Al-Jazira....

Feyenoord-directeur Eric Gudde heeft een brief aan AS Roma geschreven, waarin hij zijn schande uitspreekt over de rellen in...