Search
Close this search box.
Bojan

‘Bojan alleen te koop voor Ajax’

Een langere huurperiode van Bojan Krkic naar Ajax zit er niet in. De Spanjaard keert voorlopig terug naar FC Barcelona.

De aanvaller en Ajax hadden beiden een optie om de huurovereenkomst van een jaar met nogmaals één jaar te verlengen, maar Bojan zelf heeft de knoop doorgehakt en gaat terug naar Barcelona. De Spanjaard wacht nu af of Barcelona zijn contract wil verlengen of hem wil verkopen.

De zaakwaarnemer van Bojan, Aleksander Bursac, laat in De Telegraaf weten dat de keuze door Bojan zelf is gemaakt. “Bojan wil de ontwikkelingen in Barcelona even rustig afwachten. Hij heeft nog een contract voor één jaar en FC Barcelona wil die verbintenis verlengen of hem verkopen. Ook Bojan zelf heeft de voorkeur niet nog een keer te worden verhuurd.”

Het zou wel kunnen dat Ajax Bojan definitief overneemt van Barcelona, zo weet Ajax Showtime van Bursac. “Een verkoopconstructie naar Ajax behoort wel nog tot de mogelijkheden. Bojan heeft het naar zijn zin gehad bij Ajax.”

ook interessant

Schokkende beelden vanuit het Amerikaanse ziekenhuis waar MMA-figther Evangalista ‘Cyborg’ Santos momenteel verblijft. De kooivechter heeft een enorme...

De NOS heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Tottenham Hotspur op jacht is naar Louis van Gaal. De...

Dirk Kuyt is een prima gozer, maar voor de camera’s kan de beste man nogal in de herhaling vallen....

Ousmane Kone, de jeugdspeler van Sparta Rotterdam die zaterdag om het leven kwam, had geen zwemdiploma. De 12-jarige...

Wat begon als een spontaan optreden is inmiddels keiharde business. PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin dook deze week de studio in om zijn...

Je kunt veel zeggen over de Amerikaanse doelvrouw Hope Solo, maar ‘onomstreden’ is geen eigenschap die bij haar...