Search
Close this search box.
De Boer: "Minder blij zou ik worden van Memphis"

De Boer: “Minder blij zou ik worden van Memphis”

Ronald de Boer was de schoonvader van Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena. Als vader van drie volwassen dochters heeft hij wel voorkeuren met welke topvoetballers zijn dochters mogen thuiskomen, zo vertelt hij in Playboy.

“Tegen Xavi en Iniesta zou ik nooit nee zeggen. Of anders met Davy Klaassen. Dat zijn niet alleen zeer goede voetballers, maar ook sympathieke en slimme gasten zonder sterallures.”

“Minder blij zou ik worden van Memphis Depay”, onthult de oud-voetballer. “Die komt op mij toch over als een jongen die in zijn eigen wereld zit, helemaal toen hij met die hoed op en sjaal om het spelershotel van het Nederlands elftal binnenwandelde.”

“Toen dacht ik gelijk: ‘Jongen, waar ben je nu mee bezig? Ga nou eerst een tijdje goed voetballen.’ Maar misschien heb ik het wel helemaal mis, want ik ken Depay verder niet.”

ook interessant

Ismo Vorstermans heeft afgelopen vrijdag zijn debuut gemaakt bij FC Dordrecht en maakte de openingstreffer in de met...

Het hing in de lucht, maar nu is het een feit: David Moyes is weg bij Manchester United....

De Algerijnse voetballer Ali Sami Yachir was dit weekend verantwoordelijk voor een van de grootste missers die je...

Leontien van Moorsel zou, onder meer rond de Olympische Spelen van 2000, epo hebben gebruikt. Dat stelt Peter...

Opnieuw zijn er super schattige beelden van Xess Xava online gekomen. Yolanthe plaatste onderstaande video op Instagram en...

Snapchat wordt tegenwoordig voor meer zaken gebruikt dan vieze plaatjes, maar van hun sexting-imago zal het social medium wel nooit...