Search
Close this search box.
De Boer: "Minder blij zou ik worden van Memphis"

De Boer ging vele malen vreemd tijdens zijn huwelijk

We wisten al langer dat Ronald de Boer een tegenpool van zijn broer Frank is (en niet alleen omdat hij volledig is strakgetrokken). Waar laatstgenoemde al jaren gelukkig is met zijn eerste echtgenote, ruilde Ronald zijn ex Sharon in voor een jonger exemplaar.

Het gaat om kledingverkoopster Suze van Rozelaar, kennelijk zijn laatste verovering in een lange rij scharrels. Dat blijkt althans uit een openharting interview met De Boer in de Linda, waarin hij ruiterlijk toegeeft meerdere malen vreemd te zijn gegaan.

“Zo rond mijn 29ste begon ik me af te vragen of ik echt mijn hele leven met één vrouw wilde doorbrengen”, legt hij uit. “Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om eens met een ander naar bed te gaan.”

Het bleef niet alleen bij nieuwsgierigheid, want Ronald belandde uiteindelijk in bed met een minnares. “Ik móést gewoon weten hoe het zou zijn. Die eerste scharrel bleef ik een tijdje zien, maar ik kreeg er op den duur genoeg van om steeds te moeten liegen, smoesjes te verzinnen en dingen te verhullen”, vervolgt hij. “Na die periode met haar zag ik af en toe nog eens iemand. Langzaam maar zeker werd me duidelijk dat het meer dan alleen maar nieuwsgierigheid was geweest; onze relatie was gewoon niet zo goed meer. Zo rommelde ik een tijdje door.”

Na zijn 40e verjaardag besloot De Boer uiteindelijk te scheiden van zijn eerste vrouw Sharon, die hij sinds zijn 17e kende. De twee hebben drie beeldschone dochters; met zijn nieuwe vriendin Suze kreeg Ronald er nog eens twee.

Dit is Ronald’s eerste vrouw Sharon:

Ronald de Boer, Sharon de Boer
© Pro Shots

En hier is Ronald met zijn Suze:

ook interessant

De vlag ging op veel plekken uit toen Sepp Blatter twee weken geleden bekend maakte te stoppen als...

Gisteren was er weer een uitzending van VoetbalInternational en wederom kwam Toine ‘huilie huilie’ van Peperstraten weer voorbij....

Dat is naar wakker worden: uit bed stappen en er achterkomen dat je huis is leeggeroofd. Het overkwam...

We kijken momenteel massaal naar ‘de Luizenmoeder’, de nieuwe comedyserie die Nederland in de ban houdt. Inmiddels is...

Zoals we eerder meldden is Willem II vandaag kampioen van de Jupiler League geworden. Het kreeg daarbij hulp...

Cristiano Ronaldo won eergisteren de Gouden Bal, maar het leuke beeldmateriaal op het gala komt toch van Zlatan....