Search
Close this search box.

Alles over Bo Wilkes (Gooische Moeders)

De jongeren onder ons zullen Bo Wilkes kennen van het televisieprogramma Echte Gooische Moeders, de ouderen onder ons van Echte Gooische Meisjes. Met die programma’s is Bo een echte bekende Nederlander geworden. Daarom lees je in dit artikel alles wat je moet weten van Bo Wilkes, van haar man tot haar vermogen.

Alles over Bo Wilkes

2008 was het jaar van de grote doorbraak van Bo Wilkes. Ze was samen met haar vriendinnen Pauline, Florine, Kimberly en Leslie te zien in het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes. Bo is geboren en getogen in een elitegemeente van Nederland en heeft altijd een flinke bankrekening gehad. De serie, waarin de dames nauwgezet werden gevolgd in hun luxe leventjes met grote huizen, mooie auto’s en dure vakanties, bleek een doorslaand succes. Later zijn er van het programma meerdere seizoenen gemaakt en spin-offs, zoals Echte Gooische Moeders, wat nu op de televisie is.

Het vermogen van Bo Wilkes

Leeftijd en achtergrond Bo Wilkes

Bo was pas 22 jaar oud toen ze deelnam aan het eerste seizoen van het televisieprogramma. Op dat moment zat ze nog volop in haar studententijd. Bo studeerde aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Daar behaalde ze een bachelor-diploma in Business Administration, accounting, HRM en marketing. Nadat ze in 2008 was afgestudeerd, ging Bo aan de slag als marketingmedewerker. Ze heeft diverse baantjes gehad, ook als salesmedewerker, accountmanager en recruiter. Tegenwoordig werkt ze in de Marketing, Sales & HR bij Hinfelaar Electronics, het bedrijf van haar man. Inmiddels is Bo 37 jaar oud.

Wat Bo Wilkes verdient

Vijftien jaar geleden kreeg Bo een relatie met Paul Hinfelaar. Vijf jaar later vroeg hij haar ten huwelijk en Bo zei volmondig ‘Ja’. De bruiloft liet echter lang op zich wachten, mede doordat het koppel druk was met de diverse kinderen die zij kregen. Bo en Paul hebben samen drie kinderen: Boyd (9), Julie (7) en Loulou (5). Ze wonen samen in een zeer luxe huis in Laren, een gemeente in Het Gooi. De inrichting van het huis heeft Bo volledig zelf gedaan. “Natuurlijk heb ik genoeg inspiratie opgedaan in bladen en bij vriendinnen en mijn ouders. Uiteindelijk heb ik meerdere stijlen gemixt en heb ik zo mijn eigen unieke smaak ontwikkeld.”

Naast haar werkzaamheden voor het bedrijf van haar man, is Bo ook vooral moeder. Ze is veel thuis en zorgt voor de kinderen. “Ik vind het moederschap geweldig”, liet ze weten in een interview met Classy. “We zijn blij met ons leven midden in de natuur en de gezelligheid die Laren met zich meebrengt. Boyd is heel lief en sociaal en Julie is een komisch meisje met pit.” Het huwelijk tussen Bo en Paul liet lang op zich wachten, maar in 2019 vroeg hij haar opnieuw ten huwelijk. Toen zijn de twee alsnog in het huwelijksbootje gestapt. En nog wel op het Griekse eiland Santorini.

Hoeveel geld Bo Wilkes heeft

Bo Wilkes een hit op Instagram

Verder timmert Bo Wilkes ook aan de weg op het gebied van sociale media. Zo heeft ze bijvoorbeeld ruim 220.000 volgers op Instagram. “Sindskort ben ik wat actiever op sociale media en werk ik regelmatig samen met merken en bedrijven op mijn Instagram.” En dat klopt. We zien regelmatig gesponsorde content voorbijkomen op de feed van Bo. Daarmee mogen we haar gerust een influencer noemen.

Bo Wilkes is getrouwd met Paul

Het vermogen van Bo Wilkes

Bo Wilkes is een vermogende meid. Dat is ze al van jongs af aan. Ze is namelijk opgevoed door zeer rijke ouders. De moeder van Bo heet Inge en haar vader is Hans. Samen met haar zus Puck groeide ze op in Het Gooi. Bo heeft het er echter wel moeilijk mee gehad dat mensen haar alleen maar zagen als rijkeluiskindje. “Bij een sollicitatie werd mij zelfs gevraagd waarom ik moest werken, aangezien mijn vader toch geld had? Als jong, ambitieus meisje vond ik dat niet leuk.” Daarnaast is haar man Paul de CEO van een succesvol elektronicabedrijf. Dus financieel zit het wel goed met Bo. Het vermogen van Bo Wilkes wordt geschat op zo’n 1,5 miljoen euro, maar zal ongetwijfeld nog groeien als de erfenis ooit loskomt.

De Instagram van Bo Wilkes

ook interessant

Kent u Michael Jackson nog? De dochter van de in 2009 overleden King of Pop heeft het nu...

De NOS maakte zojuist tijdens de uitzending van Studio Sport de shortlist bekend van de sporter en sportster...

Het weekend staat voor de deur, dus hoog tijd om die goudgele rakker open te trekken. Wat? Ongezond?...

Vind je het leuk om af en toe eens te wedden op sport? Dan ben je zeker niet...

Hooligans uit Chili hebben het Maracanâ-stadion in Rio de Janeiro flink gemolesteerd voor aanvang van de wedstrijd Chili...

In VI Oranje is weinig te merken van de smeulende ruzie tussen René van der Gijp en Johan...