Search
Close this search box.
Bloeddorstige crimineel tussen Liverpool-sterren

Bloeddorstige crimineel tussen Liverpool-sterren

In Liverpool is wat consternatie ontstaan nadat een beruchte crimineel uit de stad doodleuk plaatsnam naast enkele voetballers van de club.

De Reds troffen Bournemouth in de League Cup (1-0 winst voor Liverpool) en trainer Jürgen Klopp had naar goed gebruik een B-team opgesteld. Een shot van de VIP-tribune leerde echter dat naast spelers als Christian Benteke en Mamadou Sakho de bloeddorstige misdadiger Stephen ‘The Devil’ French was aangeschoven.

De bijnaam zegt het misschien al, maar dat is geen lekkere jongen. Hij zat onder andere in de bak omdat hij een zakenman bedreigde met een neppistool en zijn duivelse reputatie kreeg hij na het afpersen en martelen van drugsdealers.

De aanwezigheid van deze bajesklant zat dus niet helemaal lekker bij enkele fans van de club, omdat French tevens heeft aangegeven op een dodenlijst te staan.

“Mijn 14-jarige zoon zit ook bij die wedstrijd”, klaagt een anonieme fan bij de Liverpool Echo. “En dan zit Stephen French daar. Wat als iemand op hem gaat schieten? Ik vind het afschuwelijk dat hij toegelaten wordt.”

ook interessant

PSV veroverde afgelopen weekend definitief het kampioenschap en dat leidde uiteraard tot een volksfeest in Eindhoven. Maar het...

Het WK 2022 in Qatar is nu al een van de meest beruchte toernooien ooit. Zo zouden er dagelijks mensen...

Je kent het wel: was je écht van plan het vanavond bij één pilsje te houden, zwalk je...

We meldden een paar dagen geleden al dat Rafael van der Vaart weer aan de vrouw is, maar Shownieuws heeft...

Het gros van de WK-shirts wordt gemaakt door Adidas en zo ook het tenue van Marokko, dat deze...

Kent u hem nog? De politie is vannacht binnengevallen in het huis van de spijkerharde middenvelder Gennaro Gattuso....