Search
Close this search box.
Daley Blind populair

Blind wordt bedolven onder fanmail

Daley Blind kan voorlopig niet meer stuk in Engeland. De speler die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Manchester United is ongekend populair in Engeland en ontvangt daarom ook ontzettend veel fanmail.

Blind neem zijn taak als superster serieus want hij zorgt ervoor dat hij iedere brief zorgvuldig leest, beantwoordt en een gesigneerde foto meestuurt. “Daley neemt zijn verantwoordelijkheid naar fans toe zeer serieus”, aldus een bron binnen United tegenover The Daily Mail.

“Hij ontvangt van over de hele wereld talloze brieven. Daley neemt alles mee naar huis en leest alles. Dat toont aan hoe bescheiden hij is”, aldus de bron. “Door de brieven van fans te lezen, blijven de spelers eerlijk en houden zij in ogenschouw wie belangrijk zijn voor de club.”

Onderstaande foto zette Blind een kleine maand geleden op Instagram: “Ik heb een paar erg fraaie brieven gekregen van fans van over de hele wereld. Check deze tekeningen, wauw! #tijdomtereageren.”

ook interessant

Co Adriaanse is duidelijk van de oude stempel. De 69-jarige oud-trainer vindt het maar niks dat veel voetballers...

Ze heeft er net weer een seizoen van haar talkshow opzitten en dat komt goed uit. Presentatrice Eva...

Sydney-doelman Danny Vukovic mag de bekerfinale tegen Melbourne City dan verloren hebben (0-1), hij verliet wel het veld in de...

Memphis Depay is al jaren een van de belangrijkste spelers van het Nederlands elftal. De aanvaller van Atlético...

Een heerlijke balaanname in Spanje. Rayo Vallecano-speler José Carlos zorgde voor één van de mooiste acties van de...

Van Vurnon Anita horen we niet heel veel meer, de oud speler van Ajax voetbalt nog steeds in...