Search
Close this search box.
blind-blesseerde-wijnaldum-expres

‘Blind blesseerde Wijnaldum expres’

Als je een beetje zoekt, kun je bij elke gebeurtenis wel een passende complottheorie vinden. Misschien is het dus niet zo verrassend dat enkele Liverpool-fans in de blessure van Georginio Wijnaldum een bewuste actie van Danny Blind zien.

‘Gini’ is immers een belangrijke pion in het Liverpool van Jurgen Klopp, dat dit weekend het Manchester United van Daley Blind ontmoet. Wijnaldum is door zijn blessure een twijfelgeval voor het duel.

Dat terwijl onze bondscoach liet weten dat Wijnaldum al in de rust klaagde over zijn hamstring. Boze Liverpool-fans vragen zich daarom af waarom hun middenvelder niet direct gewisseld werd, maar Blind het kwetsuur liet verergeren.

De conclusie is snel getrokken: papa Danny heeft zijn zoon Daley een handje geholpen! Kreten als ‘sabotage’ en ‘schandelijk’ klinken op Twitter; zelfs vanuit de serieuzere accounts.

https://twitter.com/MikLFC/status/785939879729434624

ook interessant

Feyenoord wil terug naar een kleinere selectie, Ronald Koeman laat tegenover de Telegraaf weten: “De club probeert keuzes...

De Duitse international Kevin Grosskreutz heeft zich dit weekend misdragen tijdens het stappen. Grosskreutz, spelend bij Borussia Dortmund,...

Het sportjaar 2016 was er één van successen, maar net zoveel ergernissen. Daar geven we graag een paar...

AZ heeft vanavond tegen Benfica niet voor een stunt kunnen zorgen in de kwartfinale van de Europa League:...

Oud-bondscoach van Oranje Bert van Marwijk heeft keihard gereageerd op de berichtgeving rondom het WK 2022 i Qatar....

Een fantastische prestatie van wielrenster Annemiek van de Vleuten op het WK in Bergen. Ze won de tijdrit...