Search
Close this search box.
Robin van Persie

Blessure Van Persie valt mee

United-trainer David Moyes en Nederlandse bondscoach Louis van Gaal kunnen opgelucht adem halen, de blessure van Robin van Persie lijkt mee te vallen, zo meldt The Daily Mail.

De Nederlandse spits maakte woensdagavond in het Champions League-duel van zijn club Manchester United tegen Olympiakos een hattrick en was daarmee de grote held. Vlak voor het eindsignaal raakte hij echter geblesseerd en moest hij met een brancard het veld verlaten.

Het lijkt er echter op dat RvP aanstaande dinsdag alweer kan spelen als United thuis aantreedt tegen stadsgenoot en aartsrivaal Manchester City.

Goed nieuws dus voor zijn trainer David Moyes, die zwaar onder vuur ligt bij United, en bondscoach Louis van Gaal van Oranje. Na de blessure van Kevin Strootman is het voor onze bondscoach bidden dat in elk geval sterspelers Robin van Persie en Arjen Robben fit zullen zijn op het WK.

ook interessant

Ze mag zich dan verloofd hebben met een steenrijke zakenman, voor het geld hoeft Sylvie het niet te...

Voetballers, ze zijn niet bang van een gokje. Veel voetballers hebben zich wel eens gewaagd aan het casino....

Seksshop Pabo draagt voetbal een warm hart toe, getuige de vele soorten clublingerie die het bedrijf in hun webshop heeft...

Manchester United verslaat Arsenal, maar het ging na afloop van die wedstrijd vooral over een geniaal moment naast de...

Heb je plannen om het hart van Sylvie Meis te veroveren? Beter zorg je eerst dat je over...

Southampton-aanvaller Shane Long staat voornamelijk bekend om het scoren van goals, maar de Ier heeft nog een ander...