Search
Close this search box.
Cristiano Ronaldo

‘Blatter slijmt nu bij Ronaldo’

Sepp Blatter wil er graag voor zorgen dat zijn relatie met Cristiano Ronaldo beter wordt. De baas van de FIFA feliciteerde de Portugese ‘commandant’, zoals hij hem een paar weken terug noemde, met zijn drie doelpunten tegen Zweden.

De Zwitserse baas van de FIFA noemde Ronaldo enkele weken terug een ‘commandant’ die nogal veel met zijn haar bezig was. Dat schoot in het verkeerde keelgat van de Portugese superster.

Sindsdien heeft Blatter volgens Spaanse media al talloze pogingen ondernomen om Ronaldo te spreken te krijgen, maar de gekwetste Portugees heeft daar geen behoefte aan. Hij zou zelfs niet willen verschijnen op het FIFA gala waar de Gouden Bal wordt uitgereikt.

Dinsdagavond twitterde Blatter na de one-man-show van CR7: “Gefeliciteerd Portugal! Wat een fantastisch optreden van Ronaldo.”

© Twitter
© Twitter

ook interessant

Louis van Gaal lijkt nog sterk te twijfelen of hij Wesley Sneijder meeneemt naar het WK, maar Ajax-trainer...

Wie de broertjes Gallagher van de – inmiddels ontbonden – band Oasis een beetje kent, weet dat ze...

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat er buitensporige bedragen omgaan in het voetbal. Maar hoe rijk...

Gisteren werd het duel West Ham United-Manchester United gespeeld. The Hammers speelden hun laatste wedstrijd ooit op Upton...

Niets zo lekker als een krullend schot met buitenkant voet. David Nugent van Leicester City laat even zien...

De harde wind in Zuid-Korea heeft acht mensen verwondingen opgeleverd toen een groot beeldscherm omwaaide. Bij een culturele...