Search
Close this search box.
Blatter: 'Ik ben niet opgestapt'

Blatter: ‘Ik ben niet opgestapt’

Sepp Blatter toonde zich gisteren weer zijn onbetrouwbare zelf. De hoogbejaarde voetbalbobo zei namelijk helemaal niet opgestapt te zijn als FIFA-president.

Blatter hield een toespraak bij het nieuw te bouwen FIFA-museum en er viel geen touw vast te knopen aan de woorden van de omstreden voetbalbaas.

“Alleen zij die het verleden kennen, kunnen het heden begrijpen en de toekomst doen ontstaan”, sprak hij volgens De Volkskrant. “Met andere woorden: de bal is rond, en degene die de diepte heeft gezien kent de werkelijke grootte van de sport.”

De Zwitser zei daarna in een interview niet teruggetrokken te zijn, maar slechts zijn kandidaatschap opnieuw beschikbaar te stellen.

Okééé dan. Blatter’s gekronkel lijkt in ieder geval aan te sluiten bij eerdere berichtgeving dat hij helemaal niet wil vertrekken bij de voetbalbond.

ook interessant

Als het Nederlands elftal op weg is, dan reist Hans Kraay jr. mee: bij oefenwedstrijdjes en kwalificatiewedstrijden welteverstaan....

Galatasary reist momenteel door Engeland voor een aantal oefenwedstrijden tegen laag-geklasseerde clubs. Niet erg boeiend, op het incidentje...

Mike van der Hoorn maakte vorig seizoen een droomtransfer van FC Utrecht naar Ajax, maar dat is tot...

Hèhè, het is eindelijk officieel: Guus Hiddink is de nieuwe bondscoach van Oranje. Dat heeft de KNVB zojuist...

Dimitar Berbatov laat in een oefenwedstrijd met AS Monaco zien wat hij goed kan: mooie goals maken! Met...

Real Madrid trainde gisteren op balbezit en kersverse aanwinst Toni Kroos liet zien dat hij zijn plek al...