Search
Close this search box.

Bizarre slotfase levert vijf rode kaarten op in Argentijnse competitie

Afgelopen weekend was het al raak in Duitsland, maar ook in Argentinië verliep de laatste speelronde niet geheel vlekkeloos. Sterker nog, de pleuris brak uit. Crucero del Norte, thuisploeg en tevens hekkensluiter van de tweede divisie, stevende af op een zeer verrassende overwinning op de nummer zes van de competitie: Independiente Rivadavia.

Verwacht werd dat de bezoekende ploeg vlak voor tijd de bal zou teruggeven nadat er een korte blessurebehandeling had plaatsgevonden. Echter hadden de spelers van Rivadavia – vanwege de 1-0 achterstand – lak aan die ongeschreven regel waardoor ze diep in blessuretijd een gelijkmaker forceerden.

In onderstaande video zie je het doelpunt en hoe de scheidsrechter vervolgens vijf maal een rode prent moet trekken nadat de spelers van beide clubs elkaar hardhandig te lijf gaan. Uiteindelijk won Crucero wel de strijd om de rode kaarten. Zij kregen er namelijk drie en Rivadavia twee. Tip: spoel even door naar 1:10.

ook interessant

Er komt dit jaar definitief geen Europees kampioen uit de lage landen. Hoewel de weg naar de finale...

Twee speler lopen tegen elkaar aan en de derde schiet de bal erin. Zo nemen deze Argentijnse zaalvoetballers...

Ze zijn al bijna twee jaar uit elkaar, maar Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart achtervolgen. Volgens...

Ajax heeft AZ-verdediger Nick Viergever vastgelegd. Dat heeft de regerend landskampioen via de officiële kanalen bevestigd. De verdediger,...

Als razende reporter bij FOX Sports heeft deze 36-jarige Brabantse haar strepen in de mannelijke voetbalwereld ruimschoots verdiend....

Als we het over ijdele voetballers hebben komt Cristiano Ronaldo misschien als eerste in je op, maar David...