Search
Close this search box.
Deze opmerkelijke reden heeft Elia voor zijn arrestatie

Deze opmerkelijke reden heeft Elia voor zijn arrestatie

Eljero Elia komt nogal eens in het nieuws de laatste tijd, maar met voetbal heeft dat bar weinig te maken. De linksbuiten zat twee weken geleden snikkend op het veld omdat zijn vriend was doodgeschoten, maar afgelopen week was het Elia zelf die met de politie in aanraking kwam.

De voetballer zou tijdens het uitgaan een handgemeen hebben gehad en bracht een nacht in de cel door. Feyenoord legde hem een boete op, maar Elia zelf zegt onschuldig te zijn.

“Hij heeft in het verleden iets bij mij gedaan. Hij wilde met mij praten, maar ik duwde hem opzij. Ik ging weg”,vertelt hij aan Metro over het incident. “Binnen waren er nog jongens die weten wat er vroeger is gebeurd. Iemand gaf hem een tik, maar verder heb ik geen idee wat er is gebeurd, want de politie heeft mij die beelden niet laten zien. Op de beelden is alleen te zien dat ik hem duw en dat ik wegga.”

Waarom hij dan wel een nacht in de cel moest bivakkeren? Elia heeft wel een verklaring. “De enige reden die ik kan bedenken is dat ik een zogenaamde BN’er ben, want verder heb ik niets gedaan. Ze wilden alles van mij weten. Nu kan ik alleen maar wachten wat er verder gebeurt”, aldus de dribbelaar.

ook interessant

Kenneth Vermeer heeft het ongelofelijk te doen met Patrick Lodewijks, zijn gebroken keeperstrainer. De voormalig doelman van Feyenoord...

Jamie Vardy is dé ster van het Engelse voetbal. De spits wil echter vooral zo normaal mogelijk blijven...

Een heerlijke panna in Brazilië dit weekend. Ceará wist bij de cornervlag zijn tegenstander op heerlijke wijze te foppen....

Nadat het bericht naar buiten kwam dat John Guidetti mag vertrekken bij Manchester City gingen ook in Rotterdam...

Het mag Bayern München dan voor de wind gaan, dat is voor Bayern-president Uli Hoeness een heel ander...

Een aparte actie van wat Ajax-fans in de ArenA. De heren hadden een pop meegenomen die Kenneth Vermeer...