Search
Close this search box.
Bizar verhaal achter gruwelijke moord op voetballer

Bizar verhaal achter gruwelijke moord op Braziliaanse voetballer

We berichten vorige week nog over de gruwelijke moord op profvoetballer Daniel Correa Freitas. De 24-jarige Braziliaan werd dood in de struiken nabij Sao Jose dos Pinhais aangetroffen, met ernstige verwondingen. Er is nu meer bekend over de toedracht van het incident.

Freitas was die avond aanwezig op een feestje van zijn 18-jarige vriendin Allana. Daar belandde hij in bed met de moeder van het meisje. Daniel was daar zo trots op, dat hij een vriend foto’s stuurde op Whatsapp. “Ik ga de mama van de jarige verslinden”, liet hij subtiel weten.

Bizar verhaal achter gruwelijke moord op voetballer
© Whatsapp

Wat er vervolgens gebeurde blijft schimmig, hoewel de man des huizes de moord inmiddels heeft bekend. De zakenman Edison Brites betrapte Daniël naar eigen zeggen in bed met zijn vrouw.

“Toen ik naar binnen ging, trof ik een naakte Daniel op het lichaam van mijn vrouw aan”, vertelde hij op de Braziliaanse televisie. “Ze schreeuwde om hulp. Vervolgens deed ik wat elke man in die situatie zou doen. Het was niet enkel mijn vrouw die daar lag, maar elke Braziliaanse vrouw. Het had je vrouw, moeder of dochter kunnen zijn. Ik heb de morele integriteit van mijn familie verdedigd. Ik heb dat smerige monster van mijn vrouw getrokken en op de grond gesmeten.”

Brites zou de voetballer hebben geslagen en het huis uit hebben gesleurd. Daar beging hij zijn gruwelijke daad: met een klein mes takelde hij Freitas ernstig toe. De speler van Sao Paulo werd ‘s avonds half onthoofd en met afgesneden geslachtsdelen teruggevonden.

Of het voorval heeft plaatsgevonden zoals Brites beweert blijft echter onduidelijk. In een onderschept gesprek zwijgt hij namelijk over de vermeende verkrachting van zijn vrouw, maar stelt hij dat Daniël in beschonken toestand van het feest was verdwenen.

Brites’ dochter vertelde aan de politie dat ze die avond geschreeuw uit de kamer van haar ouders hoorde. Ze kende de vermoorde voetballer een jaar, maar de twee hadden geen relatie.

 

 

 

ook interessant

Jong geleerd is oud gedaan. Dit jonge talentje van Ajax E1 scoort een prachtig doelpunt in de competitie....

In een nieuw reclamespotje voor FIFA 15 zien we Lionel Messi een potje FIFA spelen tegen collega-voetbalster Eden...

Onze knotsgekke Eredivisie is vaak met geen pen te beschrijven en dat proberen we dus ook niet. Voor...

Het geslacht Ronaldo begint serieuze vormen aan te nemen. Na zoontje Junior en zijn tweeling Eva en Mateo...

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip...

Het Poolse Lechia Gdańsk werkte op het trainingsveld een oefenpotje af, maar werd desondanks toegejuicht door honderden enthousiaste...