Search
Close this search box.
Cristiano Ronaldo na een doelpunt voor Real Madrid. © Pro Shots

Bijna geen Ronaldo door abortus

Ook de moeder van Cristiano Ronaldo wil graag een slaatje slaan uit het succes van haar zoon. Ze bracht afgelopen week een biografie uit en doet daarin een opvallende onthulling.

Het had namelijk niet veel gescheeld of de stervoetballer was er nooit geweest! Dolores Aveiro, de mams van Ronaldo, geeft in haar boek toe dat ze bijna abortus had gepleegd toen bleek dat ze zwanger was van haar zoon.

“Ik wilde abortus plegen, maar de dokter steunde mijn beslissing niet”, vertelt ze openhartig. Toen een abortus dus niet doorging, probeerde ze zelf van haar baby af te komen: “Ik dronk warm bier en rende tot ik erbij neerviel.”

Ronaldo heeft het haar echter nooit kwalijk genomen. “Kijk mam, je wilde van me af, maar nu ben ik degene die in het huis aan de touwtjes trekt”, zei de Real Madrid-aanvaller.

Wat een warme familieband.

ook interessant

PSV won zondag tegen de verwachtingen in toch de landstitel. Reden genoeg voor de fans om eens goed...

FC Barcelona heeft deze week de Duitse Marc-André ter Stegen gepresenteerd. De Duitse doelman komt over van Borussia...

De jonge Ajacied Viktor Fischer is als negende geëindigd in de Golden Boy-verkiezing van Tuttosport. Voetballers onder de...

Arnold Peralta, onder andere bekend van Glasgow Rangers, is op donderdagnacht in zijn woonplaats la Ceiba doodgeschoten. De...

In het nieuwe Clarion-hotel in Malmö zal je geen presidentiële suite vinden maar het hotel heeft wel iets wat...

Hans Kraay jr. staat nou niet bepaald bekend om zijn zachtaardige temperament en dat bleek ook afgelopen weekend...