Search
Close this search box.
Jupiler League

‘Beloftes Ajax en Twente naar Jupiler League’

De beloftes van Ajax en FC Twente mogen volgend seizoen mogelijk mee gaan spelen in de Jupiler League, de tweede divisie van Nederland. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De regionale krant uit Eindhoven meldt dat PSV door matige prestaties van afgelopen seizoen net naast een ticket grijpt. De drie clubs hadden zich samen gemeld en Ajax en Twente hebben betere prestaties in de voorbije seizoenen.

Vanuit de Jupiler League clubs is er wel tegenstand. Bij de stemming over toekomst van de competitie waren FC Dordrecht, Sparta en Eindhoven tegen de toetreding. De andere clubs zeiden onder protest ja.

Met de toetreding van de twee belofteteams zullen voorlopig geen clubs uit de topklasse toetreden. Dat wordt vanaf het seizoen 2014/2015 wel verplicht. De beloftes kunnen door complexe redenen wel kampioen worden maar zullen in dat geval niet promoveren.

ook interessant

Aan het begin van het seizoen moest hij aan de lopende band vissen, maar de laatste maanden gaat het best oké met...

Zlatan Ibrahimovic liet zich gisteren weer gelden door met een fraaie panenka-strafschop de doelman van Olympique Lyon te...

Een vrouwelijke fan van Tottenham Hotspur heeft een zeer appetijtelijke manier bedacht om aartsrivaal Arsenal op de hak...

Altijd al de hond van een bekende beruchte voetballer in je bezit willen hebben? Grijp je kans: Colin...

Soms komen er vervelende spreekkoren van de tribunes, haatdragend of kwetsend. Maar soms moet je ook gewoon even...

Wesley Sneijder prikte zojuist de 2-0 binnen tegen Luxemburg, en dat moet een droom zijn voor de routinier....