Search
Close this search box.
Dochter Witschge krijgt kindje met Bulthuis

Beeldschone dochter Witschge krijgt kindje met Heerenveen-verdediger

Baby-nieuws uit de Nederlandse voetbalwereld! Richard Witschge wordt (weer) opa, want zijn dochter Joëlle is in blijde verwachting. Van Heerenveen-verdediger Dave Bulthuis, welteverstaan.

https://www.instagram.com/p/Bi38Tywlbtl/?taken-by=joellewitschge

De twee maakten het blijde nieuws bekend op Instagram, al was Joëlle ‘not amused’ dat het bericht al bekend was geworden via roddelblad Story. “We zijn natuurlijk dolgelukkig met dit nog hele prille wondertje”, schrijft de 26-jarige. “Maar vinden het jammer dat zoiets persoonlijks en kwetsbaars zo op straat wordt gegooid zonder te bedenken wat de consequenties daarvan kunnen zijn.”

Joëlle is geen onbekende in de showbizzwereld: het model deed mee aan Expeditie Robinson en is de ex van zanger Waylon. Ook waren er (ongeloofwaardige) geruchten dat ze scharrelde met Max Verstappen.

Allemaal oud nieuws, want inmiddels is Witschge dolgelukkig met de 28-jarige Bulthuis, die al een zoontje heeft uit een eerdere relatie. Opa worden is voor Richard Witschge overigens niets nieuws, want zijn andere dochter Keli beviel op haar 20e al van haar eerste kindje.

En passant liet Joëlle in de Insta-post ook nog weten dat ze door haar zwangerschap niet meedoet aan het programma Boxing Stars. Hè, jammer.

https://www.instagram.com/p/Bphyr9onPfY/?taken-at=447607235694908

https://www.instagram.com/p/BieYOKrFLj2/?taken-by=joellewitschge

ook interessant

FC Twente heeft vanmiddag nipt van AZ gewonnen. De ploeg uit Enschede kwam in eigen huis nog wel...

In de zomerstop is blikken we terug op wat memorabele berichten uit het verleden. En dit, dit was waarschijnlijk het meest...

Kevin Strootman gaat door een blessure niet mee naar het WK, maar er gloort wel hoop voor Marco...

Wat voor ons een doodnormale zaak is, we verkleden ons ook al als we alleen voor de TV...

Als het aan Co Adriaanse ligt, ziet de KNVB af van Guus Hiddink als nieuwe bondscoach van het...

Mario Been doet het lekker met zijn club Racing Genk in België, hij heeft zijn contract net met...