Search
Close this search box.
wilfred-genee-disst-woeste-beau-van-erven-dorens

Beau wil Genee op tv meppen, presentator onderneemt stappen

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Beau toonde zich bij Radio 538 laaiend over de manier waarop hij behandeld werd in het programma Wat gaat er nu door je heen, van Wilfred Genee. De presentator stond zelfs op het punt zijn RTL-collega een klap te verkopen, beweert hij.

“Kijk, zo’n jongen doet heel aardig, zet je op zo’n stoel en zegt dan alleen maar: ‘Je bent die man van twaalf ambachten, dertien ongelukken.’”, foetert Beau. “Achter elkaar door zit hij onzin te spuien. Het is een vorm van journalistiek, maar wel het laagste van het laagste.”

Opstappen wilde de presentator niet. “Maar wel overwogen om hem een klap te geven. Dat is wel leuk in beeld”, aldus de tv-man.

Genee toont zich verbaasd over de boosheid van Beau, omdat zijn collega hem na de uitzending nog een mailtje stuurde dat hij het een ‘prima interview’ vond. “Groot was dan ook mijn verbazing om gister te horen dat Beau het interview opeens ‘het laagste van het laagste vond’ en dat hij was misleid”, schrijft de VI-presentator in het AD.

Beau had zelfs nog meegedaan aan een pilot-opname voor het programma. Dat optreden vond hij zo leuk dat hij terug wilde keren voor een echte uitzending. Genee is dan ook niet blij met de harde woorden van zijn collega. “Ik heb een mailtje gestuurd naar zijn baas om te vragen of hij er even goed naar kon kijken, want ik vond het eigenlijk een beetje te ver gaan”, vertelt hij. “Dat is even iets anders dan een mailtje sturen dat ik zeg dat ik het zo ontzettend leuk vond.”

ook interessant

Maak kennis met Biba, de dochter van Maurce Steijn! Het meisje ziet er lief uit, maar ze heeft...

Het is weer een Olympische dag met een gouden randje voor Nederland. Kjeld Nuis pakte zojuist de gouden...

De nieuwe dode spelmomenten van FIFA 17 werden met veel tromgeroffel aangekondigd, maar nu de game uit is...

Weet je nog, het weerzinwekkende spandoek waarmee een aantal overijverige Standard Luik-fans afgelopen seizoen hun onvrede over middenvelder...

De reden waarom Mesut Özil mocht vertrekken bij Real Madrid is niet helemaal duidelijk. Voorzitter Florentino Perez liet...

Iedere man weet wie Dionne Stax is, maar wist je dat er nóg een prachtige dame het nieuws...