Search
Close this search box.
Bommel

‘Bayern wil van Bommel als trainer’

Bayern München zit eraan te denken om Mark van Bommel aan te trekken als nieuwe trainer. Dat meldt de Duitse tv-zender Sport1 op de website. Volgens de zender zou de oud-aanvoerder terug kunnen keren bij zijn oude club als jeugdtrainer.

“We hebben een zeer goede band met Mark en weten dat hij graag het trainersvak in wil”, aldus Rummenigge. “Ik denk dat hij het in zich heeft om een goede coach te worden. We hebben al eens met hem om de tafel gezeten of hij het zich kon voorstellen om trainer bij Bayern te worden. Nu is het zaak om te kijken hoe dit zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Het staat buiten kijf dat hij interessant is voor ons.”

Van Bommel is bezig om zijn papieren te halen en wil graag als trainer aan de slag. Of de schoonzoon van Bert van Marwijk echter naar München wil is onbekend.

ook interessant

Het kan je moeilijk ontgaan zijn dat afgelopen week de nieuwe Star Wars-film in première ging. Het Mexicaanse CF...

Met één schamel puntje uit drie wedstrijden gaat het nog niet erg lekker met het Fenerbahce van Dick...

Als je deze site wat langer volgt, wist je al dat schaatster Letitia de Jong de vriendin is...

Feyenoorder Colin Kazim-Ricards geldt als concurrent van matchwinner Anass Achahbar – die twee goals maakte tegen PSV –...

Het centrum van Lyon kent een invasie van ruim 3.000 Ajax-fans en dat hebben ze geweten ook. Bijvoorbeeld...

Alles goed en wel, maar bij RTV Rijnmond hoef je natuurlijk geen objectief radioverslag van Feyenoord – Manchester United...