Search
Close this search box.
muller-krijgt-klappen-van-teamgenoot

Bayern-aanvaller krijgt klappen van teamgenoot

Wat was het hartverscheurend hè, de manier waarop wereldkampioen Duitsland afgelopen zomer gehakt maakte van het gastland (7-1, jeweet).

Maar ergens was het best geestig om die overgewaardeerde Braziliaantjes eens keihard op hun smoel te zien vallen. Dat vond Thomas Müller ook.

De Bayern-aanvaller maakte elke dag grapjes over de monsterzege tegen zijn Braziliaanse teamgenoot Dante. Die kon het niet waarderen.

“Die 7-1 was serieuzer dan mensen zich realiseren”, zegt de verdediger tegen Globoesporte. “Niet alle Duitsers maakten er grappen over, maar Thomas is een grote grapjas. Ik heb tegen hem gezegd dat als hij er niet mee stopt, ik hem op elke training ga slaan.”

Als we de posturen van Müller en Dante eens naast elkaar zetten, lijkt de Duitser er verstandig aan te doen voortaan te zwijgen over het WK-incident.

Muller krijgt klappen van Dante

ook interessant

Arjen Robben heeft zijn lopende contract bij Bayern München verlengd tot en met de zomer van 2017. Het...

Bas Muijs. BN’er, presentator, ‘acteur’ en (zo blijkt uit onderstaande beelden) een ongelofelijke klootzak. Na zijn korte rentree...

De Belgische eersteklasser Oud-Heverlee Leuven wil voor de thuiswedstrijd tegen Lokerenop 24 augustus een vak vol met vrouwen....

Legia Warschau won twee duels met klinkende cijfers van Celtic, maar mag alsnog niet in de tweede play-offronde...

Heerlijke herrie, zo kan het geluid dat uit de gloednieuwe Ferrari van Feyenoord-spits Graziano Pellè komt wel genoemd...

Rustig is het nooit bij Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe. Het koppel heeft nu de zus van...