Search
Close this search box.

Bas Dost aangevallen door eigen ‘fans’

Aanhangers van Sporting Lissabon hebben vanavond Bas Dost en teamgenoten aangevallen en verwond. Het bizarre incident gebeurde op het trainingscomplex van Sporting in de hoofdstad van Portugal.

Ongeveer 50 gemaskerde Sporting Lissabon-fans braken in bij het trainingscomplex en vielen daar hun eigen spelers aan met onder meer fakkels en andere wapens.

Bas Dost was het eerste slachtoffer dat in beeld kwam van de hooligans en kreeg klappen met waarschijnlijk een riem. Daarna werden ook Fredy Montero, Rodrigo Battaglia, William Carvalho, Rui Patricio, Marcos Acuña en Josip Misic aangevallen.

Dost werd naar het ziekenhuis gebracht en reageerde daar geschokt: “Ik heb hier geen woorden voor. Dit heb ik totaal niet zien aankomen. Echt ongelooflijk wat hier gebeurd is.”

ook interessant

Het spande er nog even om, maar ook in het Amsterdamse DWDD werd aandacht besteed aan de titel van...

Trainers werden vroeger nog wel eens op Marktplaats gezet bij tegenvallende resultaten, maar tegenwoordig zijn de ludieke acties verschoven...

Altijd al eens een voetballer tegen willen komen? Het wordt in ieder geval een stuk gemakkelijker om Jurgen...

Je kunt erover twisten of FIFA 19 genoeg veranderingen heeft om de hoge prijs – zo’n 60 euro...

Lars Veldwijk wordt opnieuw papa. De 26-jarige FC Groningen-aanvaller verwacht samen met vlogster en dj Monica Geuze een...

Het is nooit verstandig om een sekstape te maken, weet menig celebrity. De Braziliaanse verdediger Saimon is het...