Search
Close this search box.

Bas Dost aangevallen door eigen ‘fans’

Aanhangers van Sporting Lissabon hebben vanavond Bas Dost en teamgenoten aangevallen en verwond. Het bizarre incident gebeurde op het trainingscomplex van Sporting in de hoofdstad van Portugal.

Ongeveer 50 gemaskerde Sporting Lissabon-fans braken in bij het trainingscomplex en vielen daar hun eigen spelers aan met onder meer fakkels en andere wapens.

Bas Dost was het eerste slachtoffer dat in beeld kwam van de hooligans en kreeg klappen met waarschijnlijk een riem. Daarna werden ook Fredy Montero, Rodrigo Battaglia, William Carvalho, Rui Patricio, Marcos Acuña en Josip Misic aangevallen.

Dost werd naar het ziekenhuis gebracht en reageerde daar geschokt: “Ik heb hier geen woorden voor. Dit heb ik totaal niet zien aankomen. Echt ongelooflijk wat hier gebeurd is.”

ook interessant

Ronald de Boer is voor de vijfde keer vader geworden, zo laat de oud-voetballer aan Shownieuws weten. Zijn...

Memphis Depay bracht nog amper tijd door met de Manchester United-selectie, maar heeft nu al indruk gemaakt op...

Willem II is na een seizoen Jupiler League weer terug in de Eredivisie. De Tilburgse ploeg won thuis...

Het ging een paar keer uit tussen Neymar en zijn modellenvriendinnetje Bruna Marquezine, maar de tortelduifjes zijn écht...

Er verschijnt volgende week een film over Cristiano Ronaldo in de bioscopen en wij hebben alvast wat wereldschokkende...

Zoals elke fervent FIFA-speler wel weet, hoort bij elke voetballer in de game een bepaalde rating. Hoewel EA...