Search
Close this search box.
Koeman en Pelle

‘Barcelona wil Pellè en Koeman’

Volgens de Spaanse krant Sport is niemand minder dan FC Barcelona geïnteresseerd in Feyenoord-spits Graziano Pellè. De sterke Feyenoord-aanvaller zou bij Barça moeten gaan gelden als een belangrijke schakel in ‘plan B’.

Barça heeft al jaren geen alternatief voor als met tiki-takavoetbal een tegenstander niet valt te breken. De clubleiding van de Catalanen vindt het nu hoog tijd om ervoor te zorgen dat er ook een ‘plan B’ is, wat wil zeggen dat ze een grote sterke spits willen die een bal aan kan nemen, vast kan houden en kan kaatsen. Voor die vacature zijn ze nu dus bij Pellè teerecht gekomen, mede omdat hij niet te duur zou zijn.

Ronald Koeman, die na dit seizoen vertrekt als trainer bij Feyenoord, zou volgens Sport ook de overstap naar Barcelona kunnen maken. De krant publiceerde onlangs een artikel waarin de Nederlander naar voren werd geschoven als ideale opvolger van Gerardo Martino.

ook interessant

Gisteravond werd duidelijk welke tegenstander bekerverrassing JV Cuijk in de kwartfinale treft: de ploeg moet op bezoek bij...

Er is een foto opgedoken waarop we de kickbokser Badri Hari zien feesten met Winston Bogarde in Marokko....

Adam Johnson mag nu dan een veroordeelde pedofiel zijn, over vrouwelijke aandacht heeft de aanvaller niks te klagen....

Een bizarre foto van Tour de France en La Vuelta winnaar Chris Froome. De beste ronderenner van dit...

Suzanne Schulting vergaarde in februari wereldfaam met haar prestaties op de shorttrackbaan, maar doet nu precies het tegenoverstelde:...

Yaya Touré is een van de sterkhouders van Manchester City. De Ivoriaan stapte over van FC Barcelona, maar...