Search
Close this search box.
Koeman en Pelle

‘Barcelona wil Pellè en Koeman’

Volgens de Spaanse krant Sport is niemand minder dan FC Barcelona geïnteresseerd in Feyenoord-spits Graziano Pellè. De sterke Feyenoord-aanvaller zou bij Barça moeten gaan gelden als een belangrijke schakel in ‘plan B’.

Barça heeft al jaren geen alternatief voor als met tiki-takavoetbal een tegenstander niet valt te breken. De clubleiding van de Catalanen vindt het nu hoog tijd om ervoor te zorgen dat er ook een ‘plan B’ is, wat wil zeggen dat ze een grote sterke spits willen die een bal aan kan nemen, vast kan houden en kan kaatsen. Voor die vacature zijn ze nu dus bij Pellè teerecht gekomen, mede omdat hij niet te duur zou zijn.

Ronald Koeman, die na dit seizoen vertrekt als trainer bij Feyenoord, zou volgens Sport ook de overstap naar Barcelona kunnen maken. De krant publiceerde onlangs een artikel waarin de Nederlander naar voren werd geschoven als ideale opvolger van Gerardo Martino.

ook interessant

Bondscoach van Frankrijk Didier Deschamps heeft donderdag zijn selectie voor de oefenwedstrijd Frankrijk – Nederland bekendgemaakt. De Franse...

EA Sports en Konami doen hun uiterste best op het digitale evenbeeld van stervoetballers, maar besteden vaak iets...

De Chileen Alexis Sanchez zal aankomende zomer een van de tegenstanders zijn van Oranje op het WK. Gelukkig...

Het stormt aan de kust en dat is ook op het trainingscomplex van Ajax goed te merken. Zojuist...

Eén van de belangrijkste Nederlandse sportmannen van het moment kan alvast van de gastenlijst van het Sportgala geschrapt...

Meer dan 150.000 meisjes zitten in Nederland op voetbal, maar die memo heeft Albert Heijn niet gekregen. De...