Search
Close this search box.
Barcelona heeft schandalig dure reservebank

Barcelona heeft schandalig dure reservebank tegen Alaves

Dat FC Barcelona niet moeilijk doet over een peperdure transfer weten we. De Catalanen geven gerust meer dan 100 miljoen euro uit aan een topspeler. En dat leverde zondag een peperdure reservebank op, rekende Marca uit. Een reservebank van 294 miljoen euro, om precies te zijn!

Dat kwam vooral omdat Philippe Coutinho met zijn prijzige bips op de bank had plaatsgenomen. De Braziliaan werd vorig seizoen voor 155 miljoen euro naar Barca gehaald. Naast Phillipe zaten bovendien Jasper Cillessen (13 miljoen), Malcom (41 miljoen), Clement Lenglet (35 miljoen), Arthur (31 miljoen) en Arturo Vidal (19 miljoen).

Na de rust zakte de prijs van de bank, want toen werd Coutinho ingebracht. Hij bewees zijn waarde door te scoren, nadat Lionel Messi Barca op voorsprong had gezet tegen Deportivo Alavas. Leo (700 miljoen euro waard, trouwens) maakte er in blessuretijd 3-0 van.

Barcelona heeft schandalig dure reservebank
© Pro Shots

 

ook interessant

Robin van Persie heeft het trainingskamp van zijn club Fenerbahce per direct verlaten. Niet vanwege een geschil met...

Een aantal Feyenoord-fans lijkt de brandstichting in het supportershome van Ajax op te eisen. De supporters toonden bij...

Vurnon Anita zal komende seizoen helaas niet in de Premier League te bewonderen zijn. Hij degradeerde met Newcastle...

Marco Asensio kun je kennen van Real Madrid, of Danny Blind’s mislukte poging om hem bij het Nederlands...

Ahmed Hussein Abdelhamid Hossam, beter bekend als Mido, laat de wereld weer van zich horen, via Twitter welteverstaan....

Arjen Robben en zijn club Bayern München zjn in topvorm en dat mag de Wereld weten ook. De...